THY'nin Anasponsorluğundaki European Tour Başlıyor - Son Dakika
Güncel

THY'nin Anasponsorluğundaki European Tour Başlıyor

THY\'nin Anasponsorluğundaki European Tour Başlıyor

İstanbul / DHA European Tour takviminde yer alan T.C Spor Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen Turkish Airlines Open ikinci kez Türkiye'de 13-16 Kasım tarihleri arasında The Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü'nde gerçekleşecek.

11.11.2014 11:23

İstanbul/ DHA

European Tour takviminde yer alan T.C Spor Bakanlığının katkılarıyla düzenlenen Turkish Airlines Open ikinci kez Türkiye'de 13-16 Kasım tarihleri arasında The Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü'nde gerçekleşecek.

Toplamda 7 milyon dolar ödül verilecek olan organizasyonda geçen yılın şampiyonu Victor Dubuisson'un yanı sıra, Lee Westwood, Sergio Garcia, Henrik Stenson gibi ünlü profesyonel oyuncular da yer alacak.

EN İYİ 78 GOLFÇÜ

Dünyaca ünlü 78 profesyonel golfçünün katılacağı tarihi organizasyonun ilki 2013 yılında Tiger Woods'un Kıtalararası Golf Vuruşu ile başlamış ve Belek'te büyük bir katılımla gerçekleşmişti.

BASIN TOPLANTISI YARIN

Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası ile ilgili yarın Belek'teki Maxx Royal Golf Oteli Convention Center'da saat 09: 00'da bir basın basın toplantısı yapılacak. Toplantıya profesyonel oyuncular Vıctor Dubuisson (Geçen yılın Türkiye Ayağın'daki Şampiyon), Lee Westwood, Sergio Garcia, Henrik Stenson da katılacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY'nin Anasponsorluğundaki European Tour Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement