THY Tataristanlı Yolcuların Alışkanlığını Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

THY Tataristanlı Yolcuların Alışkanlığını Değiştirdi

THY Tataristanlı Yolcuların Alışkanlığını Değiştirdi

THY Tataristanlı yolcuların alışkanlığını değiştirdi Türk Hava Yolları (THY) 2006 yılında başlattığı Kazan seferleriyle Tataristanlı yolcularının alışkanlığını değiştirdi.

07.09.2015 11:16

THY Tataristanlı yolcuların alışkanlığını değiştirdi

Türk Hava Yolları (THY) 2006 yılında başlattığı Kazan seferleriyle Tataristanlı yolcularının alışkanlığını değiştirdi. Daha önceden Moskova üzerinden dünyaya bağlanan Kazanlı yolcular artık İstanbul üzerinden uçuyor.

THY Kazan Müdürü Ömer Aydın Yuvaç, 2006 yılında haftada karşılıklı 3 sefer olarak başlayan İstanbul-Kazan seferlerinin 2014 Nisan ayından itibaren her gün yapılmaya başlandığını belirterek, 'Yolcumuz, genelde tatil seyahati, business ve öğrenci trafiği olmaktadır. THY'nin uçuş ağının genişliği nedeniyle İstanbul üzerinden dünyanın diğer noktalarına seyahat imkanı sunuyoruz' dedi.

THY'nin dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olması nedeniyle yolculara büyük avantajlar sağladığının altını çizen Yuvaç, 'Yaz sezonunda doluluk oranımız yüzde 80 civarında. Kış sezonunda 70-75 civarında. Yıllık yaklaşık 80 bin civarında yolcu sayımız vardır. Bunun yüzde 60'ı Türkiye'de yurtiçine, yüzde 40'ı da diğer noktalarımıza olmaktadır. Gece 2.40'da seferimiz olması saat 06.00'da Atatürk Havalimanı'na uçağımızın varmasıyla 1. dalga da tüm Avrupa ve Uzakdoğu'daki noktalara bağlantı sağladığımız için bizi tercih etmektedirler. Yolcular uzun süre bekleme yapmadan istediği noktalara ulaşabilmektedirler" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Tataristanlı Yolcuların Alışkanlığını Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement