TİKA, Afganistan'daki İlkokul Öğrencilerine 3 Bin Çanta Desteği Sağladı - Son Dakika
Güncel

TİKA, Afganistan'daki İlkokul Öğrencilerine 3 Bin Çanta Desteği Sağladı

TİKA, Afganistan\'daki İlkokul Öğrencilerine 3 Bin Çanta Desteği Sağladı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan ilkokul öğrencilerine TİKA amblemli 3 bin çanta desteği sağladı. TİKA Kabil Ofisi, ramazan ayında da yardım faaliyetlerini sürdürerek başkent Kabil'deki ilkokullarda eğitim alan 3 bin çocuğa TİKA amblemli çanta dağıttı. TİKA Kabil Ofisi Koordinatörü Fazıl Akın Erdoğan, gıda yardımlarının yanı sıra eğitim alanına yönelik faaliyetlerin devam edeceğini belirtti.

24.03.2024 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Afganistan'ın başkenti Kabil'de ilkokul öğrenicilerine yönelik TİKA amblemli 3 bin çanta desteğinde bulundu.

TİKA Kabil Ofisi, ramazan ayında da Afganistan'daki yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, başkent Kabil'deki ilkokullarda eğitim alan 3 bin çocuğa TİKA amblemli çanta dağıtıldı.

TİKA Kabil Ofisi Koordinatörü Fazıl Akın Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gıda yardımlarının yanı sıra eğitim alanına yönelik faaliyetlerin devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TİKA, Afganistan'daki İlkokul Öğrencilerine 3 Bin Çanta Desteği Sağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Kaya: Talibanın afganistanında bu zihniyetteki her yerde eğitim ,öylemi. Bu zihniyet kendi dayattigi hurafeyi okullarda zihniyetleri köklesip ülkeyi sarsin diye zorluyorlar. Medrese,tekke,tarikat bu miskin gerici yuvalari. Zaten bilimsel,çağdaş egitim yasak. Bunlarin ve benzerlerinin örgut isimlerine bile yansimiş. Boko haram gibi. Turkcesi eğitim haram.çantalara yazık olmuş. 0 0 Yanıtla

Advertisement