Tika'dan Etiyopya'ya Teknik Ekipman Desteği - Addis - Son Dakika
Güncel

Tika'dan Etiyopya'ya Teknik Ekipman Desteği - Addis

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Bakanlık binasında düzenlenen teslim töreni Törene katılan Etiyopya Kadın ve Çocuk İşleri Bakanı Omod ve Türkiye'nin Addis Ababa Büyükelçisi Ulusoy Teslim edilen teknik ekipman TİKA Addis Ababa Koordinatörü Fazıl Akın Erdoğan ile röportaj İmza töreni Türk İşbirliği ve...

29.06.2017 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Bakanlık binasında düzenlenen teslim töreni

Törene katılan Etiyopya Kadın ve Çocuk İşleri Bakanı Omod ve Türkiye'nin Addis Ababa Büyükelçisi Ulusoy

Teslim edilen teknik ekipman

TİKA Addis Ababa Koordinatörü Fazıl Akın Erdoğan ile röportaj

İmza töreni Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Etiyopya Kadın ve Çocuk İşleri Bakanlığına teknik ekipman desteğinde bulundu.

Bilgisayar, yazıcı, projektör ve fotokopi makinası gibi çeşitli malzemelerden oluşan 62 parça ekipman için bakanlık binasında teslim töreni düzenledi.

Törene, Etiyopya Kadın ve Çocuk İşleri Bakanı Alemitu Omod, Türkiye'nin Addis Ababa Büyükelçisi Fatih Ulusoy ve TİKA Addis Ababa Koordinatörü Fazıl Akın Erdoğan da katıldı.

Her toplumun geleceğinin kadın ve çocuklara bağlı olduğunu dile getiren TİKA yetkilisi Erdoğan, "Kamu kurumlarının halka daha iyi hizmet vermesi için başlattığımız bu projeleri ileriki dönemde uzman değişimleriyle genişletmek istiyoruz." diye konuştu.

Tika\'dan Etiyopya\'ya Teknik Ekipman Desteği - Addis
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tika'dan Etiyopya'ya Teknik Ekipman Desteği - Addis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement