Topuzoğlu Yeni Başkan - Son Dakika
Güncel

Topuzoğlu Yeni Başkan

Topuzoğlu Yeni Başkan

Buca Şoförler Odası'nın yeni Başkanı, Velittin Topuzoğlu oldu.

04.06.2012 14:50

Selim Köktentürk'ün vefatının ardından toplanan Buca Şoförler Odası yönetimi, Velittin Topuzoğlu'nu başkan seçti. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan vekili Hilmi Kurtoğlu rehberliğinde yapılan toplantıda, Ziya Namnı ise başkan vekilliğine seçildi.

Buca Şoförler Odası'nın Heykel'deki hizmet binasında yapılan seçimin konukları arasında Gültepe Şoförler Odası Başkanı Mesut Balkan, Bornova Şoförler Odası Başkanı Murat Canlı, İzmir Oto Galericiler Odası Başkanı Zafer Dursun, İzmir Hamamcılar Odası Başkanı Nafi Karaca ve bazı bürokratlar yer aldı.

Velittin Topuzoğlu 1990-2003 yıllarında da oda başkanlığını yürütüyordu. Başkanlık koltuğunu 2003 yılında merhum başkan Selim Köktentürk'e devreden Topuzoğlu, 2003-2012 yılları arasında da başkan vekili olarak hizmet verdi. Kırk yıl beraber çalıştıkları Selim Köktentürk'ü kaybetmenin etkisinden kurtulamadığını söyleyen Topuzoğlu, "Makamlar süreli görevler. Zamanı gelince görevler el değiştiriyor. Önemli olan dürüst ve layıkıyla hizmet vermek. Uzun yıllar beraber çalıştığımız Selim Başkanı unutmak mümkün değil. Kalbimizde yaşamaya devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Topuzoğlu Yeni Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement