Torium'da Satranç Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Torium'da Satranç Merkezi Açıldı

Torium\'da Satranç Merkezi Açıldı

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, yine bir ilki gerçekleştirerek ilgi odağı olmaya hazırlanıyor.

30.09.2013 08:56  Güncelleme: 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torium ve Besem iş birliği ile açılan satranç merkezi 28/29 Eylül'de gerçekleşen ilk turnuvası ile ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Türkiye'nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium, yine bir ilki gerçekleştirerek ilgi odağı olmaya hazırlanıyor. AVM'ler de ilk kez kapalı salonda daimi bir satranç merkezi oluşturuldu. 350 sporcu kapasitesine sahip satranç merkezinin ilk turnuvası 28/ 29 Eylül tarihlerinde Torium'da gerçekleşiyor.

A, B, Küçükler ve Minikler olarak 4 kategoride yarışacak olan 350 sporcu istanbul.tsf.org.tr'den turnuvaya kayıtlarını yaptırdılar. Turnuvada İstanbul Satranç Federasyonu'na bağlı Başhakem Selda Elden'in yönetiminde 10 kişilik bir hakem grubu görev alıyor. Bu turnuvanın sonuçları UKD eklemesine dahil ediliyor.

Satranç sporunu desteklemek ve daha geniş kitlelere sevdirmek amacı ile Torium&BESEM işbirliğinde düzenlenen turnuvanın kategori birinci,ikinci ve üçüncülerine kupa ve madalyanın yanı sıra sürpriz hediyeler bekliyor. Minikler kategorisinde ise her katılımcı bir madalya kazanıyor.

Gençlere ve çocuklara yeni ufuklar açmaya destek olan Torium, spordan müziğe sinemadan sergiye eğlenceli ve farklı etkinlikler ile ziyaretçilerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torium'da Satranç Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement