Tosya'da, "Teröre Lanet" Mitingi - Son Dakika
Güncel

Tosya'da, "Teröre Lanet" Mitingi

Tosya\'da, "Teröre Lanet" Mitingi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından, "Teröre Lanet" mitingi düzenlendi.

15.12.2016 16:10

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından, "Teröre Lanet" mitingi düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, bomba patlatan, insanlıktan uzak şeref yoksunlarını şiddetle lanetlediklerini söyledi.

Türkiye'nin birliğine, refahına ve geleceğine hep beraber sahip çıkacaklarını belirten Şahin şunları söyledi:

"Kamu düzeninin tesisi, özgürlüklerin korunması ve hukukun üstünlüğünün sağlanması konularında üzerimize düşen sorumlulukları gerçekleştirmeye her zaman olduğu gibi bu gün de hazırız. Teröre karşı gerekli bütün hukuki önlemlerin alınmasını destekliyoruz. Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kem gözle bakan, saldıran başta PKK, DAEŞ ve FETÖ olmak üzere her türlü terörü lanetliyoruz.

80 milyon vatandaşımızla birlikte vicdan sahibi bütün insanların da laneti terörü destekleyenlerin, terörden medet umanların, onlara yardım ve yataklık edenlerin bu hainliğe göz yumanların üzerine olsun. İnşallah devletimizin güçlü duruşuyla bu sıkıntıları atlatacağız.

Devletimiz, elbette bizlere bu acıları yaşatanlardan hesap soracaktır. Bizler de millet olarak daha çok kenetleneceğiz, birlik ve beraberliğe daha çok önem vereceğiz. Bu hain ve alçak saldırılar devletimizi ve milletimizi sindiremeyecek, yıldıramayacak."

Terörü lanetleyen sloganların atıldığı mitinge, Tosya Kaymakamı Yusuf Cıbır, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekişi, kurum amirleri, STK temsilcileri ile ilçe sakinleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tosya'da, 'Teröre Lanet' Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement