TR Classic Car, 5. Yılını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

TR Classic Car, 5. Yılını Kutluyor

TR Classic Car, 5. Yılını Kutluyor

TR Classic Car, yüzde 100 Türkiye orijinli ve yüzde 100 özel haber çalışmalı bir yayındır.

13.01.2012 08:12

" Türkiye'nin İlk Klasik Otomobil ve Klasik Yaşam Kültürü Dergisi" TR Classic Car, 29 Mart 2007 tarihi itibari ile yayın hayatına başladı…

TR Classic Car, B.AY-Medya tarafından yayıma hazırlanmaktadır.

TR Classic Car'ın Genel Yayın Yönetmenliği'ni Bülent Aydın yapmaktadır. TR Classic Car'ın Yayın Kurulu, koleksiyoner, müze sahibi, pilot/kullanıcı, galerici, tekniker/usta gibi klasik araba konusunda kariyer sahibi uzman kişiliklerden oluşmaktadır.

TR Classic Car, 2 ayda bir yayımlanmaktadır.

TR Classic Car, 8.000 adet basılmakta, YAY-SAT aracılığı ile bayi satışı, özel satış noktaları ve abonelik yolu ile okuyucu ile buluşmaktadır.

TR Classic Car, 20 YTL'den satışa sunulmaktadır.

TR Classic Car, 21,5 cm x 30 cm boyutlarında, iç sayfalar 115 gr parlak kuşe, kapak sayfaları 300 gr parlak kuşe, kapakta selefon uygulaması ile, "kaliteli yayın" kategorisindedir.

TR Classic Car'ın okuyucu kitlesi, başta "koleksiyoner", "kullanıcı", "alıcı-satıcı", "ilgili" ve "meraklı" olarak klasik otomobil tutkunları ve lüks yaşam trend'lerini takip eden üst düzey özel bir kesimdir. Bununla birlikte TR Classic Car'ın, her kesimden okuyucusu bulunmaktadır. TR Classic Car'a özel yapılan bir araştırma, Türkiye'de, hem "koleksiyoner", hem "kullanıcı", hem "alıcı-satıcı" ve hem de "ilgili" ve "meraklı" olarak bir klasik otomobil ve klasik yaşam kültürü dergisinin eksikliğini yaşayan bir kitle olduğunu ortaya çıkarmıştır ve TR Classic Car, bu ihtiyaca cevap vermek için yayımlanmaktadır.

Yine yapılan araştırma; klasik araba tutkunlarının, iyi/kaliteli eğitim almış, en az bir yabancı dil bilen, üst düzey gelir grubuna mensup, tüketimde cömert, dünyayı gezen, hobilerine para ve zaman ayıran, yüzde 70 erkek-yüzde 30 kadın ağırlıklı bir kitle olduğunu ortaya koymuştur. Dergimizin, yurtdışından okuyucuları da bulunmaktadır.

TR Classic Car'ın ABONE'leri arasında, Nazire Dedeman'dan Hüsnü Güreli'ye, Murat Ülker'den Hulusi Derici'ye, Alinur Velidedeoğlu'ndan'dan Özben Önal'a, Ahmet Öngün'den Cengiz Arsay'a, Murat Özgörkey'den Burhan Öcal'a, vb kadar ünlü isimler bulunmaktadır.

TR Classic Car'da, dünyadan ve Türkiye'den klasik otomobil ile ilgili teknik haberler ve klasik otomobil kültürü ile ilgili özel yorum haberler ve özel prodüksiyon kreatif haber çalışmaları yer almaktadır.

TR Classic Car, rutin otomobil dergilerinden çok farklı bir yayındır. Bir klasik otomobil yaşam kültürü dergisidir. Türkiye'nin elit tabakası isimler, çok özel kreatif haber çalışmaları ile TR Classic Car'da yer almaktadır.

Classic Car, görsel ve içerik olarak, okuyucu beklentisini karşılayan bir dergidir.

TR Classic Car 'da, "A'dan Z'ye klasik otomobil" konseptinin yanı sıra, okuyucu hedef kitlesinin beklentilerine birebir cevap verecek Life sayfaları da yer almaktadır.

Saatten mücevhere, yattan uçağa, otomobilden motosiklete, içkiden yemeğe, modadan sanata kadar, Classic Car'ın seçkin okur profiline uygun konular, haber ve reklam olarak yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TR Classic Car, 5. Yılını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement