Trabzonspor'un Golcü Oyuncusu Umut: "Aklımızda Hep O Kupa Var" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'un Golcü Oyuncusu Umut: "Aklımızda Hep O Kupa Var"

Trabzonspor\'un Golcü Oyuncusu Umut: "Aklımızda Hep O Kupa Var"

Bordo-mavili Takım, Tff Süper Kupa Maçı İçin İstanbul'a Gitti

06.08.2010 11:54

BORDO-MAVİLİ TAKIM, TFF SÜPER KUPA MAÇI İÇİN İSTANBUL'A GİTTİ

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Bursaspor ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçını kazanacaklarına inandığını belirterek, "O kupayı müzemizde görmek istiyoruz. Bugüne kadarki hazırlıklarımızda aklımızda hep o kupa vardı" dedi.

Trabzonspor, müzesinde bulunmayan tek kupa olan TFF Süper Kupa için galibiyete şartlandı. Yarın akşam Bursaspor ile oynanacak olan Süper Kupa maçında rakibini mağlup ederek yeni sezon öncesi taraftarlarına bir mutluluk yaşatmak isteyen bordo mavililerde, yönetim olası kupa zaferi sonrası futbolculara önemli bir ödeme yapacak.

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, Süper Kupa'yı müzelerinde görmek istediklerini belirterek, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hazırlıklarımızın büyük bir bölümünde aklımızda hep Süper Kupa maçı vardı. Bu maçı alarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İstanbul'da coşkulu taraftarımız önünde oynayacağımız bu maç bizim için yeni bir başlangıcın işareti olacak" dedi.

YATTARA KULÜBEYE

Bordo mavili takımda antrenman performansı teknik direktör Güneş tarafından yeterli görülmeyen Yattara'nın, Bursaspor ile oynanacak olan Süper Kupa maçında yedek kulübesinde oturması bekleniyor. Bu arada Yattara, Gine Milli Takımı'nın 11 Ağustos 2010 tarihinde Mali ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna davet edildi.

GABRİC'E KAYSERİ YOLU GÖZÜKTÜ

Bordo mavili takımdan kiralık olarak gitmek istediğini söyleyen Hırvat futbolcu Drago Gabric'in Kayserispor'a kiralık olarak verilmesi gündeme geldi. Yönetim kurulunun bu konuda teknik direktör Şenol Güneş'in de onayını aldıktan sonra Gabric'in takımdan ayrılmasına onay verebileceği belirtildi. Hırvat futbolcu, yeni sezonda fazla forma şansı bulamayacağını düşündüğü için kiralık olarak başka bir takıma gitme talebinde bulunmuştu.

TRABZONSPOR İSTANBUL'A UÇTU

Trabzonspor, Bursaspor ile yarın akşam oynayacağı TFF Süper Kupa maçı için bugün sabah saatlerinde THY'ye ait tarifeli uçakla İstanbul'a gitti. Bordo mavili takımda Sezer Badur, Gabric, Ferhat, Tayfun, Mustafa Yumlu, Murat Tosun ve kaleci Bora İstanbul'a getirilmezken, kafilede 18 futbolcu yer aldı. Bordo mavili kafileyle birlikte Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Genel Sayman Mahmut Aksu da İstanbul'a gitti.

MUHTEMEL KADRO

Onur- Serkan, Glowacki, Egemen, Cale- Alanzinho, Selçuk, Colman, Engin- Burak, Umut (Teofilo)

SAKAT: Murat Tosun

CEZALI: Yok

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'un Golcü Oyuncusu Umut: 'Aklımızda Hep O Kupa Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement