Tüik'ten Okullara Bilgisayar Bağışı - Son Dakika
Güncel

Tüik'ten Okullara Bilgisayar Bağışı

Tüik\'ten Okullara Bilgisayar Bağışı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İstanbul Bölge Müdürlüğü, 8 okula 256 netbook ve 35 masaüstü bilgisayar hibe etti.

14.11.2016 10:17

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İstanbul Bölge Müdürlüğü, 8 okula 256 netbook ve 35 masaüstü bilgisayar hibe etti.

TÜİK'ten yapılan açıklamaya göre, Kartal Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törende hibe edilen bilgisayarlar dağıtıldı.

Törene katılan TÜİK İstanbul Bölge Müdürü İsmail Gökalp, kamu kaynaklarının etkin kullanılmasına dikkati çekerek, "Eğitim ülkemiz için çok önemli. Biz de 'sizin en hayırlınız insanlara faydalı olanınızdır' hadisini kendimize şiar edindik. Yavrularımızın eğitimlerine katkıda bulunmak bizim için en büyük mutluluk." ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin müzik dinletisi sunduğu törende, Hasan Ferruh Özgen Anadolu Lisesi Müdürü Abdülaziz Tepebaş, Gökalp'e okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Lise öğrencilerinden 15 Temmuz sergisi

Bilgisayar ve netbook dağıtımının ardından lise öğrencileri tarafından yapılan eserlerin yer aldığı "15 Temmuz Şehitleri Resim Sergisi" açıldı.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka'nın da katıldığı açılışta, kurdeleyi kesen Gökalp, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Öğrencilerimizi vatanseverliklerinden ve böyle bir farkındalık sergilediklerinden dolayı kutluyorum. Allah şehitlerimizin mekanlarını cennet, makamlarını ali eylesin." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tüik'ten Okullara Bilgisayar Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement