Tuncay Gürel'in Oğlundan 'Öldü' İddialarına Yalanlama - Son Dakika
Güncel

Tuncay Gürel'in Oğlundan 'Öldü' İddialarına Yalanlama

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü oyuncu Tuncay Gürel'in oğlu, babasının öldüğü yönündeki iddiaları yalanladı.

13.08.2014 16:09  Güncelleme: 16:29

"Tosun Paşa" filmindeki "Küçük Enişte Bekir" ve "Bizimkiler" dizisindeki, "Bakkal Yusuf" karakterleriyle herkesin sevgilisi olan Tuncay Gürel'in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği iddia edildi.

1 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

75 yaşındaki Gürel, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) nedeniyle yaklaşık 1 aydır Ege Üniversitesi Tıp Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

TUNCAY GÜREL KİMDİR?

Türk sinema ve tiyatro oyuncusu olan Tuncay Gürel 1960 yılında İzmir’de İtalyan ve Fransa sirklerinde tiyatro gösterisi yaptı. Daha sonra Muammer Karaca Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı. 1989 yılına kadar değişik tiyatro oyunlarında görev aldı. 1989 yılından sonra ilk önce "Bakkal Yusuf" akabinde "Işıklar Sönmeden", "Doktorlar", "Bizimkiler" ve son olarak da "Kezban Yenge" dizisinde başrol oynadı.

45 yılını tiyatroya veren Gürel, birçok tiyatrocu ile çalıştı. 23 Mayıs 2009 günü tiyatroda 45. yılını doldurdu. Gürel, 1976 yılında çekilen “Tosun Paşa” filminde “Küçük Enişte” karakteri ile hafızalara kazınmıştır.

Tuncay Gürel\'in Oğlundan \'Öldü\' İddialarına Yalanlama
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tuncay Gürel'in Oğlundan 'Öldü' İddialarına Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • muhammet tan: allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine allah sabır versin. allhım seni affetsin küçük enişte 3 0 Yanıtla

Advertisement