Etiler'deki evinde sabah eşiyle kahvaltı yaparken bir anda yere düşerek hayatını kaybettiği belirtilen usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in ölümü, sanatçı dostlarını yasa boğdu.
TARIK AKAN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Acı haberi alan çok sayıda sanatçı, Kurtiz'in evine koştu. Eve gelen Kurtiz'in yakın dostu Tarık Akan gözyaşlarını tutamadı. Üzücü olayla ilgili bilgi alan Akan, hüngür hüngür ağladı. Muhteşem Yüzyıl'da rol arkadaşı olan oyuncu Halit Ergenç de ünlü oyuncunun evinin önünde uzun süre gözyaşı döktü.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da Kurtiz'in evine gelerek bilgi aldı.
CENAZE ADLİ TIP'A KALDIRILDI
Tuncel Kurtiz'in cenazesi yapılan incelemelerin ardından savcının talimatıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Tuncel Kurtiz için yarın saat 11.00'de Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenleneceği, cenazenin pazar günü Balıkesir'in Güre ilçesine bağlı Tahtakuşlar köyünde defnedileceği belirtildi.
Cumhuriyet savcısı olay yerinden ayrılırken, 'Şu anda işin başındayız. Açıklama yapmamız doğru değil" dedi. Ölümün kalp krizinden mi kaynaklı olduğu yönündeki soruya ise savcı, 'henüz bir şey söyleyemeyiz' şeklinde cevap verdi.
SADECE BENİM SEVGİLİM DEĞİLDİ
Cesedin götürülmesinin ardından Kurtiz'in eşi Menand Kurtiz de evden ayrıldı. Yakınlarının yardımıyla merdivenlerden güçlükle inebilen Menand Kurtiz gazetecilere sorusu üzerine, 'Çok sevilen bir insandı. Sadece benim sevgilim değildi. Herkesin başı sağ olsun" diyebildi. Mustafa Sarıgül, 'Hepimizin başı sağolsun. Savcı bey gerekli incelemeleri yapıyor. Pazar günü muhtemelen Balıkesir Güre'de defnedilecek. Tüm sanatçı dostlara baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.
KÖYÜNÜ YASA BOĞDU
Ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz'in ani ölümü, yaz aylarında yaşamını sürdürdüğü Balıkesir'in Edremit İlçesi, Güre Beldesi'ne bağlı Çamlıbel Köyü'nü yasa boğdu. Yazları burada yaşayan Kurtiz'in ölüm haberini alan kayınbiraderi Erhan Şeker, İstanbul'a hareket etti. Eşi Necla Şeker de Kurtiz'in sahibi olduğu Zeytinbağı Otel'de taziyeleri kabul etti. Çamlıbel Köyü Muhtarı Mustafa Çambel, Kurtiz'in kendisine ve köy halkına öldüğünde köyde defnedilmek istediği söylediğini belirterek, "Tuncel Bey, babamızdı. Köy halkı tarafından çok sevilir ve sayılırdı. Hepizimin başı sağolsun. Kendisinin vasiyetine uyup, köyümüze defnetmek istiyoruz" dedi.
Son Dakika › Güncel › Tarık Akan, Tuncel Kurtiz İçin Ağladı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?