İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şehit Ailelerine Yemek Verdi - Son Dakika
Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şehit Ailelerine Yemek Verdi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit ve gazi polis ailelerine yemek verildi.

09.04.2014 21:39  Güncelleme: 22:35

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk PolisTeşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit ve gazi polis ailelerine yemek verildi.

Zeytinburnu'ndaki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'ndeki (PEKOM) programa katılan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, konuşmasında, şehit olan emniyet teşkilatı mensubu yakınlarını ağırlamanın gururunu taşıdığını söyledi. Duygusal bir ortamda bulunduklarını belirten Altınok, şehit ailesi ve arkadaşı olmanın gurur duyulacak bir durum olduğunu dile getirdi.

Altınok, şehit olan arkadaşlarının ailelerini kendi aileleri olarak kabul ettiklerini anlatarak, "Bu teşkilata mensup olmanın onurunu, şerefini hep beraber yaşamaya gayret edeceğiz. 169 senedir dimdik ayaktayız. Bu şerefli üniformayı taşıyarak, devletin onurunu ayakta tutmak için bundan sonra da çok şehitler vereceğiz. Şehitlik bizim bayrağımız olacak. Içinizde bu fırtınayı hissediyorum. Dimdik ayaktayız" dedi.

Şehit olan arkadaşlarını her zaman rahmetle andıklarının altını çizen Altınok, "Siz büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizi de yanaklarından öpüyorum. Bu teşkilat hiçbir zaman şehit yakınlarını yalnız bırakmayacak. Her zaman emrinizde olacağız" diye konuştu.

Program, yapılan duanın ardından sona erdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şehit Ailelerine Yemek Verdi - Son Dakika


Advertisement