Türk Telekom Arena'da Sadece Dev Pankartlar Vardı - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom Arena'da Sadece Dev Pankartlar Vardı

Kadir Çetinçalı, İstanbul-DHA Galatasaray bu sezon sahasında oynadığı ilk maçı cezası nedeniyle seyircisinden mahrum oynadı.

13.09.2014 23:16

Kadir Çetinçalı, İstanbul-DHA

Galatasaray bu sezon sahasında oynadığı ilk maçı cezası nedeniyle seyircisinden mahrum oynadı. Karşılaşma Eskişehirspor taraftarına açıktı ve sadece 50 kadar kırmızı-siyahlı taraftar misafir tribününde karşılaşmayı izledi. Galatasaray Yönetimi misafir takım biletlerini 100 liradan satışa çıkarınca Eskişehirspor taraftarları maça fazla ilgi göstermediler.

Boş tribünlere Galatasaray taraftarları dev pankartlar asarak takımlarına manevi desteklerini sürdürdüler. Ancak sarı-kırmızılı takım, maç boyu taraftarlarının eksikliğini hissetti ve hissettirdi. Ev sahibi olduğunu rakibine fazlasıyla hissettiremedi ve baskı sağlayamadı.

Maç öncesi İstiklal Marşı seremonisinde Galatasaraylı futbolcular sağ ellerini armanın üstüne koydular ve 23 yıl önce bugün yaşamanı yitiren efsanevi futbolcu Metin Oktay'ı anmış oldular.

Galatasaray'ın yeni transferi Tarik Çamdal, maç öncesi ayrı bir heyecan yaşadı. Genç oyuncu Galatasaray formasını ilk kez giyerken, bunun da eski takımı Eskişehirspor'a karşı olması Tarık için ayrı bir heyecan yarattı. Tarık maç öncesi Ertuğrul Sağlam ve eski takım arkadaşları ile tek tek öpüştü.

Prandelli Tarık'a solbekte şans verirken, geçen yıl çoğunlukla savunmanın solunda oynayan Alex Telles'i ise 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

Prandelli maçın ikinci yarısında Olcan'ı sahaya sürerken Wesley Sneijder'i dışarı aldı. Sneijder sahayı yavaş yavaş terketti ve kendisine elini uzatan Prandelli'nin elini tersledi.

Prandelli yeni transferlerden Dzemaili'yi ilk onbirde sahaya sürdü ve 90 dakika sahada tutarken Pandev'i son 10 dakikada Burak Yılmaz'ın yerine sahaya sürdü. Bu değişiklik ile Burak Yılmaz ile Pandev aynı anda forma giyemediler.

Cezalı olduğu için Eskişehirspor maçında oynayamayan Felipe Melo, karşılaşma seyircisiz olduğu için akredite olamadı ve maçı tribünde de izleyemedi. Melo karşılaşmayı eşiyle birlikte evinde izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türk Telekom Arena'da Sadece Dev Pankartlar Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement