Arnavutluk'tan Türkan Şoray'a Büyük Onur - Son Dakika
Güncel

Arnavutluk'tan Türkan Şoray'a Büyük Onur

Arnavutluk\'tan Türkan Şoray\'a Büyük Onur

Arnavutluk'ta 7. Uluslararası Durres Yaz Film Festivali'nde Türk sinemasının divası Türkan Şoray, 'Ömür Boyu Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

10.09.2014 16:48  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Durres şehrinde başlayan festivalde 4 gün boyunca izleyicilere yerli ve yabancı film gösterilecek. Türk sinemasının 100. yılı olması nedeniyle festivalin ilk gününde Türkan Şoray'ın oynadığı 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmi gösterildi.

ÇOK ŞAŞIRDI

Festivalde Türkan Şoray'a onur ödülü olarak kabul edilen 'Altın Gladyatör' ödülü sunuldu. Program ardından konuşma yapan Türkan Şoray, “Bu topraklara ilk adım attığım günden itibaren inanılmaz sevgi gördüm. O kadar sıcacık bir ilgi, sanki filmlerim yılarca seyretmiş bir seyirci vardı. Çok şaşırdım.” dedi.

"SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM" İZLENDİ

Programda Arnavutluk Kültür Bakanı Mirela Kumbaro, Arnavutluk Türkiye Büyükelçisi Hidayet Bayraktar, Milletvekiler, sanatçı, ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.Türk sinemasının 100. yılı olması nedeniyle festivalin ilk gününde Türkan Şoray'ın oynadığı 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filmi gösterildi. Filmin gösterimi ile başlayan festival ünlü Arnavut aktör Timo Flloko tarafından sunuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutluk'tan Türkan Şoray'a Büyük Onur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement