Türkan Şoray ve Kızı Yağmur?a Sevgi Seli - Son Dakika
Güncel

Türkan Şoray ve Kızı Yağmur?a Sevgi Seli

Türkan Şoray ve Kızı Yağmur?a Sevgi Seli

Bursa'da yönetmenliğini kendisinin yapımcı ve oyuncuğunu kızı Yağmur Ünal'ın üslendiği 'Uzaklarda Arama' filminin galasına katılan Türkan Şoray, başından aşağı gül yaprakları dökülerek karşılandı.

02.12.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yönetmenliğini kendisinin yapımcı ve oyuncuğunu kızı Yağmur Ünal'ın üslendiği 'Uzaklarda Arama' filminin galasına katılan Türkan Şoray, başından aşağı gül yaprakları dökülerek karşılandı. Türkiye'de yaşanan gerçek bir hikayeden esinlenilen 'Uzaklarda Arama' filminin Bursa galası Kent Meydanı AVM Avşar Sinemaları'nda gerçekleşti. Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi Başkan ve üyelerinin yoğun katılım gösterdiği özel galaya, Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal'ın yanı sıra Sevda Erginci, Serkan Şenalp, Mehtap Bayri, Aslı Samat, Pınar Göktaş,Doğa Konukoğulları ve Esra Ergün de katıldı. Organizasyondan elde edilen gelir ise HASVAK Bursa tarafından Uludağ Üniversitesi Acil Servis Simülasyon Sistemi'nin yapımına aktarıldı.

KIZIMIN SİNEMAYI SEÇMESİ BÜYÜK MUTLULUK

Filmin gösteriminden önce ekibini de yanına alarak bir konuşma yapan Türkan Şoray, "Galaya katılan herkese çok teşekkür ederim. Hayatım olan bu mesleği, kızım Yağmur'un da seçmesi benim için büyük bir mutluluk" dedi.

HERKESE NASİP OLMAZ

Filmin yapımcısı ve oyuncusu Yağmur Ünal ise şöyle konuştu; "İnsanın annesiyle birlikte film yapması herkese nasip olmaz. Bizim için müthiş bir anı oldu" Konuşmaların ardından ayakta alkışlanan Türkan Şoray ve kızı Yağmur Ünal'a başından aşağı gül yaprakları yağdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkan Şoray ve Kızı Yağmur?a Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement