Türkav'dan 19. Müzik ve Piknik Şöleni - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkav'dan 19. Müzik ve Piknik Şöleni

10.09.2017 17:37

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Şubesince 19. Müzik ve Piknik Şöleni düzenlendi.

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Şubesince 19. Müzik ve Piknik Şöleni düzenlendi.

Kuzuculu Zübeyde Hanım Parkı'nda yapılan etkinlikte konuşan TÜRKAV Genel Başkanı İbrahim Vatansever ise vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TÜRKAV Dörtyol Şube Başkanı Reşit Taşkın ise etkinliği her yıl kesintisiz ve daha geniş katılımlı düzenlediklerini söyledi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy da "Dörtyol Belediyesi ve TÜRKAV işbirliğiyle yapılan bu şölen, insanların moral ve motivasyonunu arttırmanın yanı sıra kaynaşma ve dayanışmanın da öncülüğünü yapmaktadır." dedi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı şölende sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ve diğer yerel sanatçılar sahne aldı.

Şölen alanına kurulan Türkmen çadırlarında konuklara sıkma ayran ikramı yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkav'dan 19. Müzik ve Piknik Şöleni - Son Dakika


Advertisement