Turkish Airlines Open 2015 Golf'te Dünyanın En İyi Golfçüleri Mücadele Edecek - Son Dakika
Güncel

Turkish Airlines Open 2015 Golf'te Dünyanın En İyi Golfçüleri Mücadele Edecek

Turkish Airlines Open 2015 Golf\'te Dünyanın En İyi Golfçüleri Mücadele Edecek

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenecek Turkish Airlines Open 2015 Golf Turnuvası'nda dünyanın en iyi golfçüleri mücadele edecek.

22.09.2015 12:57

Antalya'nın Serik İlçesi'nde düzenlenecek Turkish Airlines Open 2015 Golf Turnuvası'nda dünyanın en iyi golfçüleri mücadele edecek.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Montgomerie Maxx Royal sahasında Avrupa Turu Final Serisi kapsamında düzenlenecek Turkish Airlines Open 2015 Golf Turnuvası'nın tarihi G20 Zirvesi nedeniyle değişti. Bu yıl 29 Ekim- 1 Kasım tarihleri arasında yapılacak turnuva Avrupa Turu Final Serisi'nin ilk ayağı olacak. Toplam 7 milyon dolar ödüllü turnuvada dünya golfünün zirvesinde yer alan Kuzey İrlandalı Rory McIlroy'un yanı sıra 2013 şampiyonu Victor Dubuisson, geçen yılın şampiyonu Brooks Koepka ile Lee Westwood, Sergio Garcia, Justin Rose, Miguel Angel Jimenez, Patrick Reed, Louis Oosthuizen ve Martin Kaymer gibi yıldız oyuncular mücadele edecek. Bileğindeki yara yüzünden turnuvalara geçici olarak ara veren Rory McIlroy, 2015'i iyi şekilde bitirmek için Turkish Airlines Open'a katılma kararı aldı.

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Rory McIlroy'un 3 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'de sahaya çıkacak olmasının kendileri için onur olduğunu söyledi. Ağaoğlu, "Bu müthiş bir spor olan golfün Türkiye'de büyümesi için gereken vizyonun bir parçası. Turnuvanın ilk yılında Tiger Woods'u, ikinci yılında ise Sergio Garcia'yı konuk etmiştik. Üçüncü turnuvada da Rory mücadele edecek" dedi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turkish Airlines Open 2015 Golf'te Dünyanın En İyi Golfçüleri Mücadele Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement