Türkiye'de "Huzur" Operasyonu - Kahramanmaraş/ - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye'de "Huzur" Operasyonu - Kahramanmaraş/

10.12.2016 01:12

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türkiye'de "Huzur" operasyonu Uygulamadan detay görüntüler KAHRAMANMARAŞ/KIRŞEHİR - Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde 81 ilde 5 bin 863 ekip, 40 bin 507 personel, 7 helikopter, 10 deniz aracı, 138 dedektör köpeğin katıldığı "Huzur" operasyonunun yapıldığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türkiye'de "Huzur" operasyonu

Uygulamadan detay görüntüler KAHRAMANMARAŞ/KIRŞEHİR - Emniyet Genel Müdürlüğünce Türkiye genelinde 81 ilde 5 bin 863 ekip, 40 bin 507 personel, 7 helikopter, 10 deniz aracı, 138 dedektör köpeğin katıldığı "Huzur" operasyonunun yapıldığı bildirildi.

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü bin polisin katıldığı "Huzur" operasyonunda, sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yaptı.

Kırşehir

Kırşehir'de, 310 polisin katıldığı "Huzur" operasyonunda, sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Kaman, Mucur, Çiçekdağı, Boztepe, Akpınar, Akçakent ilçeleri ve kent merkezinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Güvenlik ve Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince genel uygulama gerçekleştirildi.

İl merkezinde Terme, Ankara, Lise, Atatürk caddeleri, bağlantılı sokaklar ve kavşak noktaları ile ilçe giriş çıkışlarında asayiş uygulaması yapıldı. 310 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, ekipler genel bilgi tarama (GBT) kontrolleri kapsamında 877 kişiye kimlik kontrolü uygulandı. Kontrollerde 11 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Uygulamada, aranan şahıslar, izinsiz silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcılarına yönelik denetimler gerçekleştirildi. Yaklaşık 4 saat süren uygulamada Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol ettikleri 485 araçtan 17'sine işlem yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'de 'Huzur' Operasyonu - Kahramanmaraş/ - Son Dakika


Advertisement