Türkiye'nin Gururu - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Gururu

Türkiye\'nin Gururu

Gebze Şamdan Spor kulübü, balkanların hakimi oldu.

04.04.2013 10:45

Balkan Şampiyonası'nda milli formayı giyen 8 sporcumuz ülkemize 2 Gümüş, 4 bronz madalya kazandırarak Türkiye'nin Balkan Şampiyonu olmasında büyük rol oynadı.

Sırbistan'da yapılan Balkan Karate Şampiyonası'nda Gebze Şamdan Spor kulübü Türkiye'nin guru oldu. 8 sporcuyla şampiyonada ülkemizi ve Gebze'yi temsil eden başarılı Kulübümüzü 6 madalya alarak Türkiye'nin Balkan şampiyonu olmasında büyük rol oynadı. Türkiye'de ve uluslararası arenada elde ettiği başarılarla gururumuz olan Adnan Şamdan ve öğrencileri yine fırtına gibi eserek önemli derecelere imza attı.

2 GÜMÜŞ 4 BRONZ

Hafta sonu Sırbistan'ın Kragujevac kentinde yapılan ve Mini bir Avrupa Şampiyonası'na dönüşen Balkan Karate Şampiyonası'na 13 ülkeden 1000'e yakın sporcu katıldı. Başarılı temsilcimiz Şampiyonayı 2 Gümüş 4 Bronz Madalya ile tamamladı. Bayan Milli Takımı'nı kapatan temsilcimiz de Beyza Coşkun ve Kevser Demirtürk ikinci olurken, Sevcan Uçar, Hatice başkaya, Ayca Düzgel ferdi kategoride, yine Hatice başkaya, Aleyna Can ve Ayca Düzgel'den oluşan Yıldız Bayan Kata Takımımız Balkan üçüncüsü oldu.

ULUSLARARASI BAŞARILAR DEVAM EDİYOR

Şampiyonanın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Adnan Şamdan, sadece Türkiye'de değil, uluslararası arenada da başarılara devam ettirdiklerini belirterek, Ülkemize madalyalar kazandırmanın kendilerini gururlandırdığını belirtti. Sporcularını öz verilerinden dolayı kutlayan Teknik direktör şamdan, diğer Milli Sporcuları Elif Kuzu ve Meryem Mazlum'un hakem hatalarıyla elendiğini belirterek, Sırbistan'da Avrupa Şampiyonası'nın provasının yapıldığını söyledi. Eray Şamdan'ın Avrupa Şampiyonluğunun ardından balkan derecelerinin de kendilerini onurlandırdığını söyleyen Teknik Direktör Şamdan, hedeflerinin Gebze'ye bu yıl içinde Dünya Şampiyonluğunu getirmek olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement