Türkiye'nin Sanayideki Gururu Gülsan Holding'e Üç Ödül - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Sanayideki Gururu Gülsan Holding'e Üç Ödül

Türkiye\'nin Sanayideki Gururu Gülsan Holding\'e Üç Ödül

Her yıl geleneksel olarak Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Gaziantep'in yıldızları Ödül Töreninde Gülsan Holding çeşitli kategorilerde üç ayrı ödül aldı.

04.12.2013 08:42

Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde Gülsan Holding'e bağlı faaliyetlerini sürdüren Gülsan Sentetik A.Ş. ve Kaşmir Halı üç ayrı ödülle sektörlerinde Türkiye'nin en önemli firmaları olma gurunu yaşadı.

Her yıl geleneksel olarak Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen "Gaziantep'in yıldızları Ödül Töreninde Gülsan Holding çeşitli kategorilerde üç ayrı ödül aldı.

Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi'nde Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel ''Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni' 'ne Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve çok sayıda sanayici ve iş adamı katıldı. İSO 500 sıralamasında Türkiye'nin en büyük 500 kuruluşu arasında 94.sırada ilk 500'e giren Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş.'nin ödülünü Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Topçuoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'den aldı. Bakan Şahin İSO 500 sıralamasında ilk yüze Gaziantep'ten ilk kez ikinci bir firmanın girdiğini belirterek Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vedat Topçuoğlu'nu kutladı.

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve sektöründe dünya lideri olmayı başaran Kaşmir Halı'ya da Türkiye'nin en büyük sanayi kurulmuşları arasında ilk 500'de 496.sırada giresinden dolayı ödül verildi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından Kaşmir Halı'ya verilen ödülü Kaşmir Halı Genel Müdürü M. Ali Abdan aldı. Gaziantep Sanayi Odasının Marka Şehir Gaziantep Projesine Türk Patent Enstitüsünde en fazla faydalı model tescili yaparak katılan ve Gaziantep'in markalaşmasına katkıda bulanan firmalar dalındaki tek ödülü de Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. aldı. Bu daldaki ödülü GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu Gülsan Sentetik A,Ş. Fabrika Müdürü Kerim Beyazıt'a verdi. İSO 500 sıralamasında bu yıl ilklere imza atan Gülsan Holding'e bağlı firmalardan Gülsan Sentetik bu kategoride ilk yüz firma içerisinde bulunan ikinci firma olma özelliğini kazanırken Kaşmir Halı da ilk kez ilk beş yüz firma arasına girerek Gaziantep için bu alanda önemli bir başarıya imza attı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Sanayideki Gururu Gülsan Holding'e Üç Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement