Turmepa'ya Kadın Kaptan - Son Dakika
Güncel

Turmepa'ya Kadın Kaptan

Turmepa\'ya Kadın Kaptan

Kurucu ve Onursal BaşkanŞADAN KAPTANOĞLU- Yönetim Kurulu BaşkanıTEZCAN M. YARAMANCI - Geçmiş Dönem BaşkanıİBRAHİM YAZICI - Yönetim Kurulu Başkan YardımcısıJONATHAN BEARD - Sayman ÜyeTURGUT KONUKOĞLU - Sekreter ÜyeALDO KASLOWSKİ – ÜyeALİ ÜLKER – ÜyeBAŞARAN ULUSOY– ÜyeERDAL BAHÇIVAN– ÜyeEŞREF CERRAHOĞLU– ÜyeHAMDİ AKIN– ÜyeMETİN KALKAVAN– ÜyeŞÜKRAN GÜZELİŞ– ÜyeVERA BULGURLU– ÜyeBALTIK VE ULUSLARARASI DENİZCİLİK KONSEYİ'NİN BAŞKAN YARDIMCISIİstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'nden mezun olan Şadan Kaptanoğlu, eğitimine İngiltere'de devam etti.

01.06.2016 12:24

Kurucu ve Onursal Başkan

ŞADAN KAPTANOĞLU- Yönetim Kurulu Başkanı

TEZCAN M. YARAMANCI - Geçmiş Dönem Başkanı

İBRAHİM YAZICI - Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

JONATHAN BEARD - Sayman Üye

TURGUT KONUKOĞLU - Sekreter Üye

ALDO KASLOWSKİ – Üye

ALİ ÜLKER – Üye

BAŞARAN ULUSOY– Üye

ERDAL BAHÇIVAN– Üye

EŞREF CERRAHOĞLU– Üye

HAMDİ AKIN– Üye

METİN KALKAVAN– Üye

ŞÜKRAN GÜZELİŞ– Üye

VERA BULGURLU– Üye

BALTIK VE ULUSLARARASI DENİZCİLİK KONSEYİ'NİN BAŞKAN YARDIMCISI

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'nden mezun olan Şadan Kaptanoğlu, eğitimine İngiltere'de devam etti. London City College Denizcilik bölümünde, City University Cass Business School'da Denizcilik, Finans ve Ticaret alanında yüksek lisans yapmış ve doktorasını de Montfort Üniversitesi'nde tamamladı.

Kaptanoğlu, kariyerine Kaptanoğlu Denizcilik Tic. A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam ediyor.  IMEAK Deniz Ticaret Odası'nda Yönetim Kurulu Üyesi olan Şadan Kaptanoğlu aynı zamanda Piri Reis Üniversitesi'nde de Mütevelli Heyeti Üyesi.

28 Mayıs 2013 tarihinde dünyanın en önemli uluslararası sivil denizcilik örgütü olan Baltık ve Uluslararası Denizcilik Konseyi'nin (The Baltic and International Maritime Council-BIMCO) Başkan Yardımcılığı'na seçildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turmepa'ya Kadın Kaptan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement