Tuvalette Doğum Yapıp Bebeğini Havalandırmaya Atan Anneye 10 Yıl 10 Ay Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Tuvalette Doğum Yapıp Bebeğini Havalandırmaya Atan Anneye 10 Yıl 10 Ay Hapis Cezası

Tuvalette Doğum Yapıp Bebeğini Havalandırmaya Atan Anneye 10 Yıl 10 Ay Hapis Cezası

Eskişehir'de ailesinin evlenmesine müsaade etmediği şimdiki eşinden hamile kalarak, 2.kattaki evin tuvaletinde doğum yaptığı bebeğini havalandırmaya atan Güler (Durmaz) Demir, çıkarıldığı mahkemece 10 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum edildi.

27.12.2012 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de ailesinin evlenmesine müsaade etmediği şimdiki eşinden hamile kalarak, 2. kattaki evin tuvaletinde doğum yaptığı bebeğini havalandırmaya atan Güler (Durmaz) Demir, çıkarıldığı mahkemece 10 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Eskişehir'de 3 Mayıs 2007'de Kırmızıtoprak Mahallesi Tarlabaşı Sokak'ta bir ikamette yaşanan olayda, Güler Demir, ailesi tarafından evlenmesine müsaade edilmeyen Adnan Demir'den hamile kaldı. Hamileliğini gizleyen Demir, oturdukları ikametin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeğini havalandırma boşluğundan attı. Yaralanan bebeğin ağlama sesini duyan komşuların ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri duvarı yıkarak havalandırmadaki bebeği kurtardı. Bebek ile anne Güler Demir hastaneye kaldırıldı. Güler Demir olay sonrası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıren, daha sonra yapılan duruşmalarda tahliye edildi. Demir, hapisten çıktıktan sonra dünyaya getirdiği bebeğin babası Adnan Demir ile evlenerek bir kız çocuğu daha dünyaya getirdi.

Tutuksuz yargılanan Güler Demir'in duruşması bugün 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Duruşmada yaptığı savunmada çok mutlu bir evliliği olduğunu ve olayın şoku ile ne yaptığını bilmediğini söyleyen Güler Demir, "Hamile olduğumu ailemden saklıyordum, tuvalette doğum yaptım. O panik anında ne yaptığımı hatırlamıyorum. Amacım bebeğimi öldürmek değildi. Ben çocuklarımı çok seviyorum. Onlar için elimden ne gelirse yaparım. Mutlu bir ailemiz var. Bebeğimin babası ile evlendik. Bir çocuğumuz daha oldu" dedi.

Mahkeme heyeti tutuksuz yargılanan kadını, verdiği müebbet hapis cezasının ardından iyi hali ve olayın teşebbüs aşamasında kalması dolayısıyla 10 yıl 10 ay hapis cezasına mahkum etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuvalette Doğum Yapıp Bebeğini Havalandırmaya Atan Anneye 10 Yıl 10 Ay Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement