Ülker Smartt Çikolata'nı Al, Ekstra Playland Jetonunu Kap - Son Dakika
Güncel

Ülker Smartt Çikolata'nı Al, Ekstra Playland Jetonunu Kap

Ülker Smartt Çikolata\'nı Al, Ekstra Playland Jetonunu Kap

Sütlü ve beyaz çikolatanın mükemmel birlikteliğini Tweety şeklinde sunan Ülker Smartt Çikolata, çocukları mutlu edecek bir kampanya düzenliyor.

03.09.2013 11:07  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Eylül 2013 tarihine kadar 25 kuruşluk Ülker Smartt Çikolata'nın Tweety'li paketleri ekstra Playland oyun jetonu kazandıracak. Optimum Göztepe, Maltepe, Kozzy, Marmara Forum, Palladium, Pendorya, Starcity, 212 Power Outlet, Marmarapark, Novada, Deposite, Torium Playland şubesine Ülker Smartt Çikolata Tweety'li paketiyle giden çocuklar, bir oyun jetonu satın aldığında anında ikincisine de sahip olacak

Hem çocukların hem annelerin beğenisini kazanan Ülker Smartt Çikolata, çocukları mutlu edecek bir kampanya düzenliyor. 30 Eylül 2013 tarihine kadar Optimum Göztepe, Maltepe, Kozzy, Marmara Forum, Palladium, Pendorya, Starcity, 212 Power Outlet, Marmarapark, Novada, Deposite, Torium Playland şubesine 25 kuruşluk Ülker Smartt Çikolata'nın Tweety'li paketini getiren çocuklar, 2,5 TL'lik Playland jetonuna hiçbir ücret vermeden anında kavuşacak.

İsteyen 1 jeton satın alıp 1 paket vererek toplam 2 jetona sahip olacak, isteyen daha fazlasına. En çok paketi getiren, en çok jetonu alacak, tüm yakın arkadaşlarına oyun ısmarlayacak.

Kampanya, 30 Eylül 2013 tarihine kadar Türkiye genelinde 23 il ve ilçede yer alan 38 Playland şubesinde geçerli olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ülker Smartt Çikolata'nı Al, Ekstra Playland Jetonunu Kap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement