Üniversite Öğrencisi Terör Propagandası Yaptığı İddiası ile Gözaltına Alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Üniversite Öğrencisi Terör Propagandası Yaptığı İddiası ile Gözaltına Alındı

Üniversite Öğrencisi Terör Propagandası Yaptığı İddiası ile Gözaltına Alındı
21.12.2016 11:15

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptığı iddiasıyla bir üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sosyal medya üzerinden terör propagandası yaptığı iddiasıyla bir üniversite öğrencisi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi A.B. sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden terör örgütü propagandası yaptığı iddiası ile sabah saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. A.B.'nin sosyal paylaşım sitesindeki adresinde, terör örgütleri DHKP-C ve PKK sempatizanlığı yaptığı iddia edildi. Gözaltına alınan A.B. hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencisi Terör Propagandası Yaptığı İddiası ile Gözaltına Alındı - Son Dakika


Advertisement