Üniversiteli Neslihan'ın Ölümüne Neden Olan Şoför Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Neslihan'ın Ölümüne Neden Olan Şoför Tutuklandı

Üniversiteli Neslihan\'ın Ölümüne Neden Olan Şoför Tutuklandı

KAYSERİ'de 2 gün önce 5 otomobile çarpan, üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Neslihan Can'ın ölümünü ve 2 kişinin de yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü Mehmet Işık, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

07.06.2017 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAYSERİ'de 2 gün önce 5 otomobile çarpan, üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Neslihan Can'ın ölümünü ve 2 kişinin de yaralanmasına neden olan halk otobüsü şoförü Mehmet Işık, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Talas İlçesi Atatürk Bulvarı'ndan kent merkezine gelen 54 yaşındaki Mehmet Işık yönetimindeki 38 AB 362 plakalı halk otobüsü, dün saat 13.51'de kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 38 FG 433, 34 NU 7332, 38 FG 009, 38 JS 708 ve 38 GF 446 plakalı araçlara, ardından da kaldırımda yürüyen Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Neslihan Can'a çarptı. Halk otobüsü, 38 FG 433 plakalı otomobili yaklaşık 35 metre önünde sürükledikten sonra durabildi. Ortalık savaş alanına dönerken, Neslihan Can kaza yerinde öldü, 2 kişi de yaralandı. Otobüs şoförü Mehmet Işık da hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Kayseri'ye gelen Neslihan Can'ın cenazesi memleketi Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde toprağa verildi. Otobüs şoförü Işık, hastanede tedavisinin ardından gözaltına alındı. Işık, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Neslihan'ın Ölümüne Neden Olan Şoför Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement