Ünlü Alman Aktör Udo Kier'den, 'Allah Allah Bismillah' (2) - Son Dakika
Güncel

Ünlü Alman Aktör Udo Kier'den, 'Allah Allah Bismillah' (2)

Ünlü Alman Aktör Udo Kier\'den, \'Allah Allah Bismillah\' (2)

Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katılan sanatçıların kabir ziyaretlerinin ardından yaptığı Şehitlik ziyaretinde sanatçı Mine Soley, dua eden din görevlisinin Mustafa Kemal Atatürk'ün adını anmamasına tepki gösterdi.

07.10.2012 15:36

Ünlü ALMAN AKTÖR UDO KİER'DEN, 'ALLAH ALLAH BİSMİLLAH' (2)

MUSTAFA KEMAL'İ NİYE SÖYLEMİYORSUNUZ

Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katılan sanatçıların kabir ziyaretlerinin ardından yaptığı Şehitlik ziyaretinde sanatçı Mine Soley, dua eden din görevlisinin Mustafa Kemal Atatürk'ün adını anmamasına tepki gösterdi. Soley, "Mustafa Kemal'i neden söylemiyorsunuz? O zaman bu şehide de dua geçmiyor" dedi.

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne katılan sanatçılar merhum sanatçıların mezarlarını ziyaret ederek dua etti. Sanatçıların Uncalı Kent Mezarlığı'ndaki Şehitliği ziyareti sırasında ise gerginlik yaşandı. Mezarlıktaki görevlinin şehitler için dua okuduğu sırada Mustafa Kemal Atatürk'ün adını söylememesine, sanatçı Mine Soley tepki gösterdi.

Soley görevliye "Mustafa Kemal'i niye söylemiyorsunuz? Atatürk için de dua etseydik. Neden etmedik?" diye serzenişte bulundu. Görevli duayı okuyup bitirdikten sonra da Soley, "O zaman bu şehide de dua geçmiyor" dedi. Yaşanan olayın ardından sanatçılar mezarlıktan ayrıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Alman Aktör Udo Kier'den, 'Allah Allah Bismillah' (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement