Ünlü Artık Kültür Daire Başkanlığında - Son Dakika
Güncel

Ünlü Artık Kültür Daire Başkanlığında

Ünlü Artık Kültür Daire Başkanlığında

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Salih Ünlü kendi isteği üzerine kültür daire başkanlığına geçtiğini açıkladı.

03.08.2015 12:00

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevinden Kültür Daire Başkanlığı Tören ve Organizasyon Şube Müdürlüğüne getirilen Ömer Salih Ünlü yaptığı yazılı açıklamasında söz konusu atamanın kendi isteği üzerine uygun görüldüğünü söyledi.

Ünlü bir takım medya organlarında yer alan 'görevden alındı' şeklindeki ibarelerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ünlü açıklamasında şu ifadelerine yer verdi: "30 Mart 2014 Türkiye Yerel Seçimlerinden sonra, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde, Başkanımız Celalettin Güvenç Bey'in isteği üzerine, Özel Kalem Müdürü olarak göreve geldim. Bir buçuk sene zarfında, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Celalettin Güvenç Bey ile yakinen çalıştım. Seçimlerden hemen sonra Büyükşehir Belediyesinin kuruluş aşamasında üstün gayretler sarf ederek Özel Kalem Müdürlüğünde görevimizi yürüttük. Kültür Daire Başkanlığına Şube Müdürü olarak geçme isteğim üzerine Başkanımız, Sayın Celalettin GÜVENÇ Bey, talebimi makul gördü. Bundan sonraki görevime, Kültür Daire Başkanlığı Tören ve Organizasyon Şube Müdürü olarak devam edeceğim. Bir buçuk yıldır görevimi, en iyi ve en etkili bir şekilde, hakkıyla yapmaya gayret ettim. Sayın Başkanımızla çalışmak benim için bir onur ve şereftir. Başkanımız, bizlere her zaman bir baba şefkatiyle yaklaştı ve her daim bizlerin yanında oldu. Başkanımız Sayın Celalettin GÜVENÇ Bey'e teşekkürlerimi sunarım. Özel Kalem Müdürlüğü görevini Sayın İbrahim Halil Karaca Bey'e devrediyor ve kendisine bu görevde başarılar diliyorum."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ünlü Artık Kültür Daire Başkanlığında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • dürüst: Yakında Vali bile olursun .sen yeterki iste .Bizler harıl harıl kps ye çalışırken sen ve senin gibiler müdür olur 0 0 Yanıtla

Advertisement