Komagene Çiğ Köftelerinin Sahibi Murat Sivrikaya FETÖ'den Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Komagene Çiğ Köftelerinin Sahibi Murat Sivrikaya FETÖ'den Adliyeye Sevk Edildi

Bir yıldır FETÖ'den aranan ve geçtiğimiz günlerde üzerinde sahte kimlikle yakalanan Komagene çiğ köftelerinin sahibi Murat Sivrikaya adliyeye sevk edildi.

14.01.2019 12:54  Güncelleme: 14:33

Fetullahçı Terör Örgütü'nün "büyük bölge mütevellisi" olduğu iddiasıyla aranan ve geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Komagene çiğ köftelerinin sahibi Murat Sivrikaya, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

SAHTE KİMLİKLE YAKALANMIŞTI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, bir yıldır hakkında arama kararı bulunan ve firari olan Komagene çiğ köftelerinin sahibi Murat Sivrikaya, geçtiğimiz günlerde sahte kimlikle İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin operasyonuyla kıskıvrak yakalanmıştı.

KOMAGENE'NİN ÜLKE GENELİNDE BİN 100 ŞUBESİ BULUNUYOR

Emniyetteki işlemleri sona eren FETÖ şüphelisi Murat Sivrikaya, adliyeye sevkedildi. Türkiye genelinde bin 100 şubesi bulunan çiğ köfte firmasının sahibi olan Murat Sivrikaya'nın, FETÖ'nün büyük bölge mütevellisi olduğu iddia ediliyor. Sivrikaya, örgütle bağlantılı olduğu gerekçesiyle KHK kararıyla kapatılan İzmir İşadamları Derneğinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürütüyordu.

Komagene Çiğ Köftelerinin Sahibi Murat Sivrikaya FETÖ\'den Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Komagene Çiğ Köftelerinin Sahibi Murat Sivrikaya FETÖ'den Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement