Ünlü İş Adamının Sır İntiharı - Son Dakika
Güncel

Ünlü İş Adamının Sır İntiharı

Ünlü İş Adamının Sır İntiharı

İş adamı Murat Kalkavan'ın başına silahla ateş ederek intihar ettiği öne sürülüyor.

18.09.2012 12:33  Güncelleme: 17:02

63 yaşındaki ünlü iş adamı Murat Kalkavan evinde başından vurulmuş halde bulundu. Kalkavan'ı ilk olarak sabah eve gelen hizmetçisi farketti.

Kalkavan, Bebek Cevdetpaşa Caddesi, Numara 117/3'teki yalnız yaşadığı evde, sabah işe gelen hizmetçisi tarafından kanlar içinde bulundu. Hizmetçinin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede Murat Kalkavan'ın öldüğü anlaşıldı.

"HASTANEYE GÖTÜRMEYİN" NOTU

Kalkavan'ın yanında ''Bulduğunuzda yaşıyorsam, hastaneye götürmeyin'' yazılı bir not bulunduğu öğrenildi.

Polis, tabancanın bir kez ateşlendiğini ve olayın dün akşam meydana geldiğini belirledi. Murat Kalkavan'ın intihar ettiği ancak her ihtimale karşı incelemelerin sürdüğü belirtildi.

MADDİ SIKINTISI VARDI

Yaşamına son veren ve denizcilik sektörünün bilinen isimlerinden Fevzi Kalkavan'ın oğlu olan Murat Kalkavan Türkiye'nin en büyük armatörlerinden biriydi. Bir çocuk babası olan Kalkavan'ın mali sıkıntı içinde olduğu ifade ediliyor.

Rizeli olan Murat Kalkavan'ın ailesinin, denizcilik sektörünün bilinen ailesi Kalkavanlar ile akrabalıkları bulunuyor.

İhsan Kalkavan, haberi yeni aldıklarını söyleyerek "Murat'ın babası ile benim babam amca çocuklarıydı. Türkiye'nin en büyük armatörlerinden biriydi." dedi.

Olayın duyulmasının ardından Murat Kalkavan'ın yakınlarından bazıları eve gelerek polisten bilgi aldı. Çevredekiler, iki çocuk babası Murat Kalkavan'ın uzun yıllar önce eşinden boşandığını ve yalnız yaşadığını söylediler.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Ünlü İş Adamının Sır İntiharı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement