Ünlü Müzisyen Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ünlü Müzisyen Evinde Ölü Bulundu

Ünlü Müzisyen Evinde Ölü Bulundu

Kadıköy'de Sanatçı Volkan Konak'ın bateristi ve müzisyen Behçet Türkekul yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

13.01.2012 06:20  Güncelleme: 12:33

Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi 184 numaradaki 5 katlı Kent Apartmanı'ın teras katında oturan Behçet Türkekul'a telefonla ulaşamayan arkadaşları Saat 02.00 sıralarında evine geldi.

Kapıyı açamayan arkadaşları durumu polise ve itfaiye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve polisler, bitişikte bulunan dairenin balkonundan eve girdi. Polisler, televizyon karşısında baygın bulduğu Behçet Türkekul için sağlık ekibi istedi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Behçet Türkekul'un öldüğünü tesbit etti. Sağlık ekipleri Behçet Türkekul'un kalp krizi sonucu ölmüş olabiliceği üzerinde dururken, kesin ölüm nedeninin yapılan otopsinin ardından belirleneceği bildirildi. Behçet Türkekul'un öldüğünü duyan arkadaşları evine gelerek polislerden bilgi aldı.

Hem solistlik yapabilen hem de bateri çalan Türkekul, 1969 Söke doğumluydu. Behçet Türkekul'un bu zamana kadar Sadun Ersönmez, Ömer Teoman, Cenkhan Toplu, İsmet Akkaya, Murat Ejder, Bora Öztoprak, Cüneyt Çoltu, İsmail Soyberk, Deniz Seki ve Volkan Konak gibi bir çok ismin albümlerinde emeği geçmişti.

Volkan Konak'ın Gözyaşları

Ünlü sanatçı Volkan Konak da ölüm haberi üzerine Behçet Türkekul'un Moda'daki evine geldi. Teras kattaki daire çıkan Konak, yetkililerden bilgi aldı.

Türkekul'un cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından evden çıkartılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Cenazenin götürülmesi sırasında sanatçı Volkan Konak'ın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Müzisyen Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement