Ünlü Sanatçılar 'Film Afişleri' Sergisinde - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçılar 'Film Afişleri' Sergisinde

Ünlü Sanatçılar \'Film Afişleri\' Sergisinde

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karagöz Sinema Atölyesi tarafından hazırlanan film afişleri görücüye çıktı.

25.02.2013 16:35  Güncelleme: 16:33

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Karagöz Sinema Atölyesi tarafından hazırlanan film afişleri görücüye çıktı.

"Bursa Film oluyor" sloganı ile film çekimlerine başlayan Karagöz Sinema Atölyesi, Bursalı sinema prodüktörü Mehmet Pala'nın arşivlediği film afişlerini Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sundu. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Nur Çakır ile ünlü oyuncular Erkan Can, Cem Davran, Bahtiyar Engin ve çok sayıda sinemasever katıldı. 1960 yılından bugüne kadar çevrilen pek çok Türk filminin afişini bir arada gören sanatseverler, sergiyle Türk sineması tarihinde keyifli bir yolculuğa çıktı.

Sergide ünlü sanatçı Cem Davran'a da afiş sürprizi yapıldı. 1979 yılında çevirdiği 'Kenan ile Yusuf' adlı sinema filminin afişini gören Davran, hem çok şaşırdı hem de sürpriz sebebiyle çok duygulandı. Filmin afişinin önünde hatıra fotoğrafı çektiren Davran, projeye emek verenleri tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürü Nur Çakır, afiş sergisine arşivini açan Mehmet Pala'ya çiçek vererek teşekkür etti. Sergi, 2 hafta boyunca açık kalacak.

(MŞ)

25.02.2013 14: 17: 39

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçılar 'Film Afişleri' Sergisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement