Ünlüler, Erciyes'e Hayran Kaldı - Son Dakika
Güncel

Ünlüler, Erciyes'e Hayran Kaldı

Ünlüler, Erciyes\'e Hayran Kaldı

Önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes'te düzenlenen etkinlik için gelen ünlü isimler, tesislere ve doğaya hayran kaldı.

02.02.2016 12:08

Önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes'te düzenlenen etkinlik için gelen ünlü isimler, tesislere ve doğaya hayran kaldı.

Hafta sonu Jump Freeze etkinliğine jüri üyesi olarak katılan ünlü isimlerden pop müzik sanatçısı Atiye, Erciyes'e ilk kez geldiğini belirtirken, bölgeyi inanılmaz derecede güzel, bulduğunu belirterek, "Muhteşem, cennet gibi bir yer" dedi. Atiye, "Erciyes'in çok güzel olduğunu duymuştum. Ama bu kadar büyük ve uzun pistleri olduğunu bilmiyordum. Mutlaka kayak yapmak için geleceğim" dedi.

Televizyon programı sunucusu Simge Fıstıkoğlu da, Erciyes'teki pistleri çok beğendiğini belirtirken Kayseri'ye uluslararası standartlarda pist kazandırıldığını söyledi. Fıstıkoğlu, "Bu vizyon, kayak sporu ve turizm açısından çok önemli. Şehre prestij kazandırıyor. Kayseri önümüzdeki yıllarda kayak severler için ilk tercih olacak" diye konuştu.

Serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ise, Erciyes'in son 2 yılda çok daha fazla hareketlendiğini belirterek, "Burada üst standartlarda bir tesis var. Kayak için muhteşem bir yer. Daha önce gelmiştim, gelmeye de devam edeceğim" ifadelerini kullandı. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlüler, Erciyes'e Hayran Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement