Ünlüler Famous Cup'ta Yelken Açacak - Son Dakika
Güncel

Ünlüler Famous Cup'ta Yelken Açacak

Ünlüler Famous Cup\'ta Yelken Açacak

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club tarafından VODAFONE RED ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen yelken yarışlarında yaklaşık 25 ünlü isim yelken açacak.

19.09.2013 20:21

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club tarafından VODAFONE RED ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen yelken yarışlarında yaklaşık 25 ünlü isim yelken açacak. Bu yıl sekizincisi düzenlenen Vodafone Red Famous Cup 21 Eylül'de Bodrum'dan start alacak.

Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen Vodafone Red Famous Cup, 21-22 Eylül tarihleri arasında Bodrum'da yapılacak. Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK), Milta Bodrum Marina, Marina Yacht Club tarafından VODAFONE RED ve HTC'nin katkıları ile düzenlenen yelken yarışına bu sene Gani Müjde, Ivana Sert, Sarp Akkaya, Kaya Akkaya, Berke Üzrek, Pascal Nouma, Mehmet Aslantuğ, Berna Laçin, Billur Kalkavan, Buğra Bahadırlı, Burak Hakkı, Kenan Vural, Tayanç Ayaydın, Ece Erken, Akın Altan, Banu Zorlu, Nebil Özgentürk, Hande Subaşı, Zeyno Gönenç, Yonca Evcimik, Başak Sayan, Ozan Güven, Bekir ve Derya Aksoy çifti, serbest dalgıç Şahika Encümen, Ece Vahapoğlu gibi isimlerin katılacağı açıklandı. Yarışan teknelerde en az bir ünlü isimin olacağı yelken yarışında yelkenciler, offshore ve koy içinde belirlenecek rotalarda mücadele edecek. 22 Eylül'de sona erecek yelken yarışında dereceye giren yelkenciler ödüllerini, yarışa katılan ünlü isimlerden alacak. Marina Yacht Club'ta düzenlenecek ödül töreninde yarışmacılara Vodafone Red ve HTC tarafından akıllı cihazlar hediye edilecek. - Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlüler Famous Cup'ta Yelken Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement