Ünlülerin Uyuşturucu Davası - Son Dakika
Güncel

Ünlülerin Uyuşturucu Davası

Ünlülerin Uyuşturucu Davası

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, soruşturma aşamasında şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınan oyuncular Deniz Uğur, Cemal Hünal ve Selen Katırcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında,...

28.11.2013 21:29

Oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 33 sanığın yargılandığı davada, soruşturma aşamasında şüpheli sıfatıyla ifadeleri alınan oyuncular Deniz Uğur, Cemal Hünal ve Selen Katırcıoğlu'nun da aralarında yer aldığı 6 kişi hakkında, tanık olarak ifadelerinin alınabilmesi için zorla getirilme kararı çıkarıldı.

Davaya ilişkin ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, soruşturma aşamasında şüpheli sıfatıyla ifadesi alınan oyuncular Deniz Uğur, Cemal Hünal ve Selen Katırcıoğlu ile Ümit Yaşar İnanç, Yener Bekgöz ve Nancy İpekoğlu hakkında, tanık sıfatıyla beyanlarının alınabilmesi için duruşmaya zorla getirilme kararı çıkardı.

Tutuksuz sanıklardan Cenk Eren'in bu duruşmada gönderdiği mazeretinin kabul edilmesine hükmeden heyet, dosyada tutuklu sanıklar bulunmasını gözeterek, savunması alınabilsin diye Eren hakkında bir sonraki duruşmaya zorla getirilme kararı verdi.

Duruşmaya katılan ve hakkında yakalama emri bulunan sanık Faruk Polat'ın tutuklanmasına da hükmeden heyet, tutuklu sanıklardan Recep Onur Bayramoğlu ve Aslı Keskin'in, suç vasfının değişme ihtimali ve tutuklulukta geçirdikleri süreye göre tahliyelerini kararlaştırdı.

Tutuklu diğer 9 sanığın bu hallerinin devamını öngören heyet, aralarında menajer Selin Boronkay'ın da olduğu 9 kişi hakkında çıkarılan yakalama emrinin ve aralarında Çağatay Ulusoy ile Gizem Karaca'nın da bulunduğu 12 kişi hakkında verilen yurt dışına çıkış yasağının da devamına hükmetti.

Duruşma, 11 Şubat 2014'e ertelendi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ünlülerin Uyuşturucu Davası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement