Ürdün Pilotunun İnfazının Ardından IŞİD'lileri İdam Edecek - Son Dakika
Güncel

Ürdün Pilotunun İnfazının Ardından IŞİD'lileri İdam Edecek

Ürdün, IŞİD'in, Ürdünlü pilotu öldürmesinin ardından, takas için salıverilmesini istediği Sacide el-Rıvaşi ve üst düzey IŞİD mensuplarını idam edeceğini duyurdu.

03.02.2015 21:03  Güncelleme: 21:08

Ürdün Medyadan Sorumlu Devlet Bakanlığı'ndan, IŞİD'in, Ürdünlü pilotu öldürmesinin ardından, takas için salıverilmesini istediği Sacide el-Rıvaşi ile "Ebu Huzeyfe" lakaplı Ziyad Kerbuli'nin de bulunduğu üst düzey IŞİD mensuplarının idam edileceği bildirildi. Ürdün Kralı Abdullah da Amerika ziyaretini yarıda kesti.

KRAL ABDULLAH ZİYARETİ YARIDA KESTİ

Terör örgütü IŞİD'in Ürdünlü Pilot Muath al-Kasaesbeh'i demir bir kafesin içinde diri diri yakarak öldürdüğünü gösteren videoyu yayınlamasının ardından, Ürdün Kralı Abdullah Amerika ziyaretini yarıda kesti ve Ürdün'e dönme kararı aldı.

İNFAZIN BİR AY ÖNCE YAPILDIĞINI İDDİA ETTİLER

Ürdün Genel Kurmay Başkanı da pilotun ailesine çocuklarının IŞİD tarafından öldürüldüğünü haberini verdi. Devlet televizyonu ise pilotun öldüğünü doğrulayarak infazın bundan bir ay önce 3 Ocak'ta gerçekleştirildiğini iddia etti.

ÜRDÜN SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Ürdünlü vatandaşlar bu gelişmeler üzerine Amman'da sokaklara döküldü ve Ürdün'ün elinde tuttuğu IŞİD üyelerinin idam edilmesi için gösteri düzenliyor. IŞİD'in serbest bırakılmasını istediği IŞİD militanlarının idam edilmek üzere başka bir hapishaneye gönderildiği iddia ediliyor.

İDAM EDİLECEKLER

Ürdün Medyadan Sorumlu Devlet Bakanlığından, IŞİD'in, Ürdünlü pilot Muaz el-Kesasibe'yi öldürmesinin ardından, arasında örgütün pilot karşılığında salıverilmesini istediği Sacide el-Rıvaşi ile "Ebu Huzeyfe" lakaplı Ziyad Kerbuli'nin de bulunduğu Ürdün hapisanelerindeki üst düzey IŞİD mensuplarının idam edileceği bildirildi.



DİRİ DİRİ YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Ürdünlü pilot Muath el-Kesasibe'ye ait olduğu iddia edilen videoda, demir kafesin içine kapatılan bir kişiyi canlı canlı yaktığı görülüyor. 24 Aralık'tan bu yana IŞİD tarafından esir tutulan Ürdünlü Pilot Muath al-Kasaesbeh'in infaz görüntüleri olduğu iddia edilen bir video yayınlandı.

Vahşet görüntüleri içeren videoda demir kafesin içine kapatılan turuncu kıyafet giydirilen bir kişi canlı canlı yakılarak infaz edildi.

Ürdün Pilotunun İnfazının Ardından IŞİD\'lileri İdam Edecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ürdün Pilotunun İnfazının Ardından IŞİD'lileri İdam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • SONER: her zaman dedim yine diyorum islamı bıraktım insan oldum, herkesi insan olmaya davet ediyorum. . . 21 32 Yanıtla
  • Vatandas: Allah belasini versin IS ITIN, ve kim türkiye isite yardim ediyor diyorsa onunda allah belasini versin 26 6 Yanıtla
  • Unutmadık: Biji obama 15 15 Yanıtla
  • Trabzonlu: Nerede islam orada vahşet ! Dünya üzerinde yaşanan hangi insanlık dışı olayı irdelerseniz irdeleyin altından islam çıkıyor. Sözde en son en mükemmel din. Boşversenize??? Bu dinin dünyaya getirdiği bir iyilik yok. Külliyen felaket dini ! 7 22 Yanıtla
  • mahmut: allahim ne buyuk bir canilik, sen bize bu dais canileriyle ayni havayi tenefus ettirme. 25 4 Yanıtla
  • anadolu: Bunlara müslüman demek günah 25 1 Yanıtla
  • kahrol ışid: Helal olsun ürdün 23 2 Yanıtla
  • erkan: idam az gelir bence elektrikli testere ile canlı canlı kesmek daha ii olur 20 3 Yanıtla
  • Almanya Mardin: Hz Muhammed yesirlere kuran ögretir serbest birakirda isid itleri yesir yakiyorlar Bu müslümanlikla ne ilgisi var isid destekcileri 17 5 Yanıtla
  • LOLOO: unuttunuz galiba sivasta yanan 35 insanı normlde her sene yas ilan edilmeli 2 temmuzda elin arabını düşünüyorsunuz tamam yanmaya öldürmeye karşıyız ama o pilotta insanları öldürecekti bombayla 7 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement