Urfa ve Hilvan'da Örnek Çalışma - Son Dakika
Güncel

Urfa ve Hilvan'da Örnek Çalışma

Urfa ve Hilvan\'da Örnek Çalışma

Şanlıurfa ve Hilvan ilçelerinde belediyeler, YGS sınavlarına girecek gençlere yönelik ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

14.03.2016 11:34

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dün Türkiye genelinde yapılan YGS dolayısıyla Şanlıurfa'da sınava girecek olan öğrencilere, toplu taşıma hizmetini ücretsiz sundu.

YGS sınavına girecek olan öğrencilerin, Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında sınav giriş belgelerini göstermelerinin yeterli olduğu uygulama sınava öncesi ve sonrasında da devam etti.

HİLVAN'DA GENÇLERİ BAYIK UĞURLADI

Hilvan'da ise ilçe belediyesince aynı uygulama yapıldı. Herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için belediye meydanını toplama merkezi olarak seçen Hilvan Belediyesi yetkilileri, sabahın erken saatlerinden itibaren sınava girecek olanları Şanlıurfa'daki okullarına taşıdı.

Öğrencileriyle birlikte giden velilere de ücretsiz servis ağı kuran Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kendi imkânlarıyla gidemeyecek öğrenci ve ailelerine yardımcı olabilmek amacıyla böyle bir organizasyon kurduklarını söyledi. Bayık, "Tüm gençlerimize başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir sınav verip hayallerindeki üniversiteye girmeye hak kazanırlar" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfa ve Hilvan'da Örnek Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement