Uşak'ta Uyuşturucudan Ölüm İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uşak'ta Uyuşturucudan Ölüm İddiası

30.05.2016 12:41

Uşak'ta uyuşturucu kullandığı iddia edilen genç yaşamını yitirdi.

Uşak'ta uyuşturucu kullandığı iddia edilen genç yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, gece saatlerinde Dikilitaş Mahallesi'nde araçtan inen kişiler, baygın haldeki Ömer K'yı (19) Dikilitaş Aile Sağlık Merkezinin önüne bıraktı.

Ömer K, merkezin kapalı olması nedeniyle çevredekilerin ihbarı üzerine 112 Acil servis ekibince kaldırıldığı Uşak Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Uyuşturucu kullandığı öne sürülen gencin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı

Başlatılan soruşturma kapsamında Ömer K. ile olaydan önce bir arada oldukları öne sürülen Ş.K. (20), M.A. (24), B.A. (21), R.Ö. (19) ve H.S. (19) gözaltına alındı.

Şüphelilerin, verdikleri ifadede kullandıkları uyuşturucuyu B.S'den (34) temin ettiklerini söylediği öğrenildi.

Ş.K. ve B.A, uyuşturucu temin etmek ve satmak suçlamasıyla çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, diğerleri savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

B.S'nin yakalaması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Uyuşturucudan Ölüm İddiası - Son Dakika


Advertisement