Uyuşturucu Karşıtı Eylem Yapan Gruba Sokak Arasından Ateş Edildi - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu Karşıtı Eylem Yapan Gruba Sokak Arasından Ateş Edildi

Uyuşturucu Karşıtı Eylem Yapan Gruba Sokak Arasından Ateş Edildi

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında uyuşturucu karşıtı eylem yapan gruba silahla ateş edildi.

29.09.2013 09:03

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında uyuşturucu karşıtı eylem yapan gruba silahla ateş edildi. Olayda 17 yaşında bir genç yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı genci ziyaret eden CHP milletvekili Öğüt, olayı meclise taşıdıklarını ve takip etmeye devam edeceklerini söyledi.

Gülsuyu Mahallesi'nde uyuşturucu çetelerini protesto eden bir grup, sokak arasından atılan kurşunlara hedef oldu. Olayda göstericilerden Mesut Aktürk(17) isimli genç kurşunlara hedef oldu. Yaralı genç olayın ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayı haber alan CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, yaralının kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelerek bilgi aldı. Hastaneden çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öğüt, "Gülsuyu'ndaki çetelerin bu baskısı uzun zamandır devam ediyor. Daha önce de bu tip kurşunlamalar yaptılar ama bugünde arkadaşların arkasından 5-6 el ateş etmişler sonra ara vermişler arkadan 3 el daha ateş etmişler. Arkadaşımızı kalçasından vurmuşlar. Doktorları ile görüştüm hayati bir tehlikesi yok" dedi. Bu konu ile ilgili önlem alınamadığını dile getiren Öğüt, "Daha önce bu konuyu mecliste gündeme getirdik. Salı günü yine dile getireceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan silahla yaralamanın olduğu yerde toplanan grup ise bekleyişini sürdürüyor. "Uyuşturucu çetesi istemiyoruz" şeklinde sloganlar atan grup, gecenin ilerleyen saatlerine kadar gösterisini sürdürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Karşıtı Eylem Yapan Gruba Sokak Arasından Ateş Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement