Uyuşturucu operasyonu - Son Dakika
Güncel

Uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu operasyonu

Denizli'de 6 kilo 894 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

15.11.2013 14:51

Denizli'de 6 kilo 894 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmada, Y.Ş.B (35) ve B.A'nın (27) Gaziantep'ten getirdikleri uyuşturucuyu Denizli'de piyasaya süreceği bilgisine ulaştı. Ekipler, zanlıların termal turizm bölgesi olan Karahayıt beldesindeki bir pansiyonda kaldıkları tespit ederek operasyon düzenledi.

Operasyonda, Y.Ş.B. ile B.A. gözaltına alındı, 6 kilo 894 gram esrar ele geçirildi.

Zanlıların pansiyonda kayıtlarının bulunmadığını tespit eden ekipler, işletmeci hakkında da Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında işyem yaptı.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, uyuşturucuyla mücadelede titiz bir çalışma sürdürdüklerini ifade etti. Gençlerin korunmasını sağlamak zorunda olduklarını dile getiren Bulut, "1 yıl içinde uyuşturucu satıkları belirlenen 200 kişi tutuklandı. Son düzenlediğimiz operasyonda, uyuşturucu daha sokak satıcılarına ulaşmadan ele geçirildi. Şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor. Gençlerimize ulaşmadan uyuşturucuyu ele geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement