Vakıf Bank Genel Müdürü:Türkiye Hava Sanayisinin Başkenti Eskişehir - Son Dakika
Güncel

Vakıf Bank Genel Müdürü:Türkiye Hava Sanayisinin Başkenti Eskişehir

Vakıf Bank Genel Müdürü:Türkiye Hava Sanayisinin Başkenti Eskişehir

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Türkiye'nin gelişmesi ve Türk insanının refahı için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

29.09.2013 13:57  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıfbank Genel Müdürü, Türkiye'nin gelişmesi ve Türk insanının refahı için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Aydoğan, Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün açılışı nedeniyle bir otelde düzenlenen kokteylde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Eskişehir'in sanayide ve ticarette kazandığı başarılar sonucu Türkiye ekonomisinin lokomotif illerinden olduğunu belirterek, Eskişehir'in Türkiye'nin hava sanayisinin adeta başkenti olduğunu kaydetti.

Eskişehir'deki sanayi alt yapısının sağlam olduğunu ifade eden Aydoğan, şöyle konuştu:

"Bu noktaya gelme kolay olmamıştır. Eskişehir'de iş adamlarının ve yatırımcıların azmi, çalışkanlığı, kenti, dünya sanayi kentleriyle yarışan bir noktaya taşımıştır. Dur durak bilmeyen Eskişehir'deki girişimciler şimdi de teknoparklar kurup Ar-Ge çalışmalarını artırarak Eskişehir'i dünyanın sayılı merkezlerinden yapma yolundan hızlı adımlarla ilerliyor. Bu noktada Vakıfbank olarak sizlerle iş birliği içinde bulunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Anadolu'daki ilk şubelerinden birisini Eskişehir'de açan bankamız bugün il genelinde 7 şubeyle hizmet veriyor. Vakıfbank, yeni bölge müdürlüklerinden birini Eskişehir'de açtı. Bugün, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) ile özel bir protokol yaptık. 'Halden anlayan banka' anlayışıyla sunduğumuz çözümler kapsamında hayata geçirdiğimiz bu protokolle ETO üyelerine düşük faizli, uygun ödeme koşullarında kredi imkanı sunacağız. Ülkemizin gelişmesi ve insanımızın refahı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz."

Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürü Metin Özetci ise Vakıfbank'ın kurulduğu 1954 yılından bu yana faaliyetlerini Türkiye ekonomisinin gelişimi ve dünya ekonomisiyle bütünleşmesine katkıda bulunmak amacıyla sürdürdüğünü vurguladı.

Vakıfbank'ın 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edilen Eskişehir'e önem verdiğini anlatan Özetci, "Bölge Müdürlüğümüz Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya ve Bilecik'i kapsıyor. Toplam 20 şube ve 252 personelle hizmet veriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından günün anısına pasta kesimi gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vakıf Bank Genel Müdürü:Türkiye Hava Sanayisinin Başkenti Eskişehir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement