Vali Coş Suçlarla İlgili Konuştu - Son Dakika
Güncel

Vali Coş Suçlarla İlgili Konuştu

Vali Coş Suçlarla İlgili Konuştu

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, hırsızların suça karışmamaları için acil ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi.

29.03.2013 13:19  Güncelleme: 17:18

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, hırsızların suça karışmamaları için acil ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi.

İl Jandarma Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Murat Koç'un ev sahipliği yaptığı halk gününe, merkez Yüreğir İlçesi'ndeki mahalle muhtarları davet edildi. Halk gününe Vali Hüseyin Avni Coş ile ilçe kaymakamı da katıldı.

Mahalle muhtarlarının güvenlik ile ilgili sorunlarını dinleyen Vali Coş, acil ihtiyaçlarda direk kendisiyle temasa geçmelerini istedi. Terörün sonlandırılması amacıyla başlatılan açılıma da kısaca değinip çalışmaların olumlu sonuçlar vereceğine inandığını söyleyen Vali Coş, huzur ve güven ortamının ortak çabalarla sağlanabileceğini vurguladı. Atatürk'ün 'Yurtta Sulh, Cihanda Sulh' sözünü hatırlatarak ülkede güven ve huzur ortamını sağlamak için çalışıldığını ifade eden Coş, İnşallah bu çalışmalarımız sonuç verecek. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız daha iyi bir Türkiye'de, daha güçlü bir Türkiye'de yaşayacaklar dedi.

TAHLİYE EDİLENLER AYNI SUÇU İŞLİYOR

Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Sadık Tatar'dan da çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Coş, tahliye edilenlerin aynı suçu tekrar işlediklerine dikkat çekici olduğunu vurguladı. İhtiyaçların hırsızlık yapmadan, suça karışmadan da karşılanabileceğini ifade eden Vali Coş, Cezaevinden belli şartlarda tahliye edilen vatandaşlarımız var. Biz bunların, maalesef yine suça karıştıklarını üzülerek görüyoruz. Temenni ediyoruz ki, tekrar bu vatandaşlarımızın cezaevine girmemek için suçtan uzak kalmaları. Eğer bir ihtiyaçları varsa, kaymakamlıklarımız, sosyal yardımlaşma vakıflarımız, yerel yönetimlerimiz, belediyelerimiz bu tür vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumdadır. Böyle 300-500 liralık şeyler için insanların geleceğini karartmasına hiç gerek yok çağrısında bulundu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mali Büro Amirliği'nin bir yıl içerisinde gerçekleştirdiği tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili brifingi de izledi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Coş Suçlarla İlgili Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement