Vali Daşöz'e Sürpriz Parti - Son Dakika
Güncel

Vali Daşöz'e Sürpriz Parti

Vali Daşöz\'e Sürpriz Parti

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yeni yıla polis karakolunda düzenlenen doğum günü partisiyle girdi.53 yaşına giren Vali Daşöz, daha sonra 2011'in son, 2012'nin ilk bebeklerine altın taktı.

01.01.2012 15:45

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yeni yıla polis karakolunda düzenlenen doğum günü partisiyle girdi. 53 yaşına giren Vali Daşöz, daha sonra 2011'in son, 2012'nin ilk bebeklerine altın taktı.

Manisalılar 2012 yılına eğlence merkezlerinden coşkulu bir şekilde girdi. Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ile İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, 2011 yılının son saatlerinde ilk olarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'deki çocukları ziyaret etti. Vali Daşöz, çocuklarla noel baba eşliğinde yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşarken onlara çeşitli hediyeleri verdi.

Manisa Valisi Daşöz ile İl Emniyet Müdürü Çetin, 2011'in son dakikalarını Şehit Öztürk Polis Karakolu'nda emniyet mensuplarıyla geçirdi. Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve emniyet mensupları 53 yaşına giren Vali Daşöz için doğum günü sürprizi yaptı. Vali Daşöz kendi için getirilen pastayı kesti. Vali Daşöz, daha sonra telsizden 2012 yılına görevi başında giren tüm emniyet mensuplarının yeni yılını kutladı. Vali Daşöz daha sonra Manisa Doğumevi'ni ziyaret etti. Vali Daşöz, 2011 yılının son bebekleri, Engin Uzun (33) ve Ayşe Uzun (31) çiftinin oğulları Mustafa ile Çağlayan Gündüz ve Sultan Gündüz çiftinin kızları Meltem'le 2012'nin ilk bebeği Sebahattin Yıldız (42) ve İlknur Yıldız (40) çiftinin Işıl isimli kızlarına çeyrek cumhuriyet altını taktı.

Manisalılar da yeni yıla çeşitli restorantlar, barlar ve kafelerde düzenlenen eğlencelerle girdi. Polis Lokali'nde de Mustafa Davut (27), Gülser Uğur'a (24) yeni yılın ilk dakikalarında, sahneye çıkarak evlenme teklifi etti. Gülser Uğur evlenme teklifine Evet cevabı verince davetliler tarafından alkışladı. Davut evlenme teklifini kabul eden Gülser Uğur'a yüzük taktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Daşöz'e Sürpriz Parti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement