Vali Oğuz Hemşeriler ile Birlikte - Son Dakika
Güncel

Vali Oğuz Hemşeriler ile Birlikte

Vali Oğuz Hemşeriler ile Birlikte

Vali Oğuz Devlet Hastanesinde hemşirelerle bir araya geldi.

18.05.2012 09:17

İçinde bulunduğumuz 'hemşireler Haftası' nedeniyle Vali Memduh Oğuz, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı ile birlikte Devlet Hastanesinde hemşirelerle yemekte bir araya geldi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Aydın'ın organize ettiği yemekte İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, hastane başhekimleri, hekimler ve sağlık çalışanları da hazır bulundular.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Vali Memduh Oğuz; "İyi dileklerimi, teşekkürlerimi sunmaya geldim" dedi.

Vali Oğuz konuşmasında; "Esasında dün sizleri ziyarete gelecektik, ama üniversitemizin bahar şenlikleri dolayısıyla gelemedik, nasip bu güneymiş.

Isparta'nın yaşanabilir şehirler arasında en üst sıralarda yer almasının birinci sebebi sağlık hizmetlerinin güzel veriliyor olmasıdır. Yani sizin yüksek hizmetleriniz Isparta'yı Türkiye'de yaşanabilir iller içerisinde en üst sıralara taşıyor. Bu baskımdan halkımız adına, vilayetimiz adına teşekkür ediyorum. çok fedakar çalışmalarınızı herkes takdir ediyor.

Bütün sağlık çalışanlarını il müdürümüzü, başhekimlerimizi, yardımcılarını, hekimlerimizi, hemşirelerimizi, hasta bakıcıları, tüm idari ve teknik çalışanlarımızı yürekten tebrik ediyorum.

Elbette daha yüksek hizmetler yapacağız, inşallah tesislerimizle, bölge hastanelerimizle Isparta Türkiye'nin gözbebeği sağlık merkezlerinden biri olacak.

Sizlerle birlikte olmaktan gerçekten mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bir mesai ortasındayız, inşallah başka vesilelerle de yine beraber oluruz. Hepinize hem özel hayatınızda, hem çalışma hayatınızda sağlıklı, huzurlu, mutlu günler diliyorum" dedi.

Sohbet ortamında geçen yemek sonrasında Vali Oğuz, başhekimlik makamına geçerek başhekim ve başhemşirelerle ilimizde yürütülmekte olan sağlık hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Devlet hastanesi Başhemşiresi Emel Günaydın, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhemşiresi Hülya Yener, Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhemşiresi Nazan Özkan ve Gülkent Devlet Hastanesi Başhemşiresi Zübeyde Küçükköse, Vali Oğuz'un kendilerine yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Oğuz Hemşeriler ile Birlikte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement