Vali Özçimen'den KGC Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Vali Özçimen'den KGC Ziyareti

Vali Özçimen\'den KGC Ziyareti

Vali İbrahim Özçimen Bolu Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek başkan İmdat Aslan ve ekibine başarılar diledi.

21.09.2012 08:08

Bolu Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Aslan ve diğer üyeler tarafından karşılanan Vali İbrahim Özçimen, yeni yönetime tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Özçimen'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Bolu Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti İmdat Aslan, "Ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına size teşekkür ederim. Ayağınıza sağlık. Bizleri şereflendirdiniz. Basına olan yakın ilgi ve alakanızı biliyoruz. Gerek haberler olsun gerekse köşe yazıları olsun takip ettiğinizin bilincindeyiz. Tekrar teşekkür ediyoruz geldiğiniz için" diye konuştu.

Vali İbrahim Özçimen'de yeni yönetimi tebrik ederek "İş yoğunluğu nedeniyle bu ziyaretimiz biraz gecikmeli bir ziyaret oldu. Sizlere başarılar diliyorum. Basının kamuoyu üzerinde çok büyük bir etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz. O yüzden sizlere önemli görevler düşüyor. Sizi ve yeni yönetiminizi tekrar tebrik ediyor, görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Sohbet havası içinde geçen ziyaret Bolu Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İmdat Aslan ve cemiyete üye köşe yazarlarının Vali İbrahim Özçimen'le fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Özçimen'den KGC Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement