Vali Zahteroğlu, Bolu'dan Ayrılırken Gözleri Doldu - Son Dakika
Güncel

Vali Zahteroğlu, Bolu'dan Ayrılırken Gözleri Doldu

Vali Zahteroğlu, Bolu\'dan Ayrılırken Gözleri Doldu

Merkeze alınan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları kendisiyle vedalaşmaya gelen yüzlerce kişiyi görünce gözleri doldu.

25.02.2015 16:33

Merkeze alınan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları kendisiyle vedalaşmaya gelen yüzlerce kişiyi görünce gözleri doldu. Ahmet Zahteroğulları adam gibi gelip, adam gibi gittiğini belirterek, "Adam gibi gelip adam gibi durmanın, adam gibi gitmenin bir bedeli var. Adamlık pahalı bir şeydir, adamlık ucuz olsaydı herkes adam olurdu" dedi.

Valiler Kararnamesi ile bir yıldır görev yaptığı Bolu Valiliği görevinden merkez valiliğine alınan Vali Ahmet Zahteroğulları için tarihi valilik binası önünde tören düzenlendi. Makamına gelenlerle bir süre görüşen Vali Zahteroğulları daha sonra kendisini bekleyen kalabalıkla vedalaşmak için valilik binasının önüne geldi. Alkışlarla karşılanan Vali Zahteroğulları kendisini uğurlamaya gelen yüzlerce insanı selamlarken gözleri doldu. Valilik merdivenlerinden kalabalığa seslenen Vali Zahteroğulları, 26 yıllık görev süresince bir kez bile müfettişe ifade vermemenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Bugün ayrılış günü. Biz devletimizin milletimizin emrindeyiz. 26 yıllık görev hayatımda çok önemli görevlerde bulundum. Deprem bölgesinde, Mersin Özel İdare Genel Sekreterliği'nde, bakanlıklarda parayı yönettim, ihaleler yaptım. Allah'a şükür biz çok imtihanlardan geçtik. Bu zamana kadar binlerce şükür rabbime daha müfettişe ifade vermek nasip olmadı, bundan sonra da olmayacak inşallah. Gelirken nasıl geldiysem giderken de öyle gideceğim demiştim. Adam gibi geldim, adam gibi gideceğim demiştim. Adam gibi gelip adam gibi durmanın, adam gibi gitmenin bir bedeli var. Adamlık pahalı bir şeydir, adamlık ucuz olsaydı herkes adam olurdu. Eğer adamlığın bedelini ödemekse baş göz üstüne. Allah'tan Allah var gam yok. Bu şehrin insanların bana gösterdiği sevgi, gerçekten ben bunu hak edecek bir şey yapmadım. Bu bana dünyanın bütün makamlarından daha değerlidir" dedi.

Valinin sözleri sürekli alkışlarla kesilirken Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, Zahteroğulları'na bayrak hediye etti. Vali Zahteroğulları kendisine hediye edilen bayrağı üç kez öperek göğsüne koyduğunda dakikalarca alkışlandı. Bayrağı eliyle havaya kaldıran Zahteroğulları, "Ben bu şehirde bu bayrağı şerefimle dalgalandırdım. Canımız feda olsun bu bayrak yere inmesin" diye konuştu.

Vali Zahteroğulları daha sonra eşi Mahire Zahteroğulları ile el ele tutuşarak merdivenlerden indikten sonra vatandaşlarla tokalaştı. Vali Zahteroğulları törenin ardından kentten ayrılarak Ankara'ya gitti. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vali Zahteroğlu, Bolu'dan Ayrılırken Gözleri Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement