Validebağ Korusu'nda Yangın Paniği - Son Dakika
Güncel

Validebağ Korusu'nda Yangın Paniği

Validebağ Korusu\'nda Yangın Paniği

Validebağ Korusu'nda çekimlerine devam edilen 'Hayat Çizgisi Suriye' adlı dizide az daha bir facia yaşanıyordu.

14.09.2015 13:50  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Senaryo gereği Validebağ Korusu'nda araç patlatma sahneleri, az daha yangına neden oluyordu. Araçların patlayıp yandığı sahneler sırasında koru güvenliğinin ihlal edildiği ve çekimlerin izin alınmadan yapıldığını savunan Validebağ Gönüllüleri sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

YÜKSELEN DUMANLAR VATANDAŞLARI TEDİRGİN ETTİ

Validebağ Korusu'nda Suriye'yi konu alan 'Hayat Çizgisi Suriye' adlı film için senaryo gereği bazı araçlar ateşe verilince korunun yangın tehlikesi atlattığı iddia edildi. Bir televizyon kuruluşu için Üsküdar Yapım tarafından çekilen filmde, Haydarpaşa Numune Hastanesi binasına Nizip Devlet Hastanesi tabelası asıldı, çekimlerde Gaziantep plakalı araçlar kullanılarak patlamış araçlar ve yaralılar sahnesi çekildi.

Duruma tepki gösteren Validebağ gönüllüleri de sosyal medya üzerinden "1. Derece doğal sit alanı olan Validebağ korusu plato değildir!" açıklamasında bulundu.Mahalleli ise araçların yanışı sırasında göğe dumanların yükseldiğini herkesin evlerinden Validebağ Korusu yanıyor diye dışarı çıktığını söylediler.


Son Dakika Güncel Validebağ Korusu'nda Yangın Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement