Van Buyten'den Top Patlatan Şut - Son Dakika
Güncel

Van Buyten'den Top Patlatan Şut

Van Buyten\'den Top Patlatan Şut

Bundesliga'da oynanan Bayern Münih Köln maçında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı.

17.12.2011 10:03  Güncelleme: 12:55

Bundesliga'da oynanan Bayern Münih Köln maçında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Van Buyten topa öyle bir vurdu ki, baraja çarpan top patladı.

Almanya Ligi Bundesliga'nin 17. hafta mücadelesinde Bayern Münih Köln'u konuk etti.

Allianz Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmada mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona ererken, karşılaşmada Bayern Münih'e galibiyeti getiren golleri 48. dakikada Mario Gomez' 63. dakikada David Alaba ve 88. dakikada Toni Kroos kaydetti. Bayern Münih takımında Frank Ribery mücadelenin 33. dakikasında art arda gördüğü iki sarı kart ile 33. dakikada takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Bayern Münih takımı 37 puanla liderliğini sürdürürken, Köln takımı 21 puan ile 10. sırada yer aldı.

Öte yandan Bayern Münih Köln maçında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı. Van Buyten topa öyle bir vurdu ki, baraja çarpan top patladı.

Daniel Van Buyten Kimdir?

Kariyerine RSC Charleroi'da başladı, 1998/99'da ilk maçını oynadı. Sezon sonunda Standard Liège'e transfer oldu. Orada iki sene futbol oynadı ve Olympique Marseille'a transfer oldu. 2002/03 sezonundan sonra performansı düştü, ve Manchester City'e kiralandı. 2004'ün yazında Hamburger SV'ye geçti. Van Buyten, Hamburg'da çok iyi bir performans çizdi ve takımın kaptanı oldu. Babası güreşçi olmasından da dolayı güçlü bir fiziğe sahip oyuncunun Annesi ise Selanik Göçmenidir.Boyu 197 cm'dir.Aynı zamanda bir forvettir.

28 Şubat 2001'de ilk kez Belçika millî takım formasını giydi. Bu sezon kulüp rekoru kırarak 10 milyon Avro'ya Bayern Münich'e transfer oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Van Buyten'den Top Patlatan Şut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement