Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, MKE Sanayi ve Teknoloji Müzesi'nde düzenlenen programda " Türkiye'nin 2023 Sanayi ve Teknoloji Stratejisi"ni açıkladı. (6)
Varank: "Rekabet öncesi işbirliği üzerinde önemle durduğumuz bir konu. Sanayi ve teknoloji alanlarındaki hedeflerimize bireysel gayretlerden daha çok geniş tabanlı bir ilerlemeyle ulaşabiliriz"
Varank: "Kalkınma ajanslarımızın rolünü daha da etkinleştireceğiz. Birden çok sektörde rekabet gücü yüksek şehirler oluşturacağız"
Varank: "Yüksek büyüme potansiyeli olan işletmelerin halka açılmalarını kolaylaştıracak ve bu manada teşvik mekanizmaları geliştireceğiz"
Son Dakika › Güncel › Varank: 'Sanayi ve teknoloji alanlarındaki hedeflerimize geniş tabanlı bir ilerlemeyle ulaşabiliriz' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.