Veli Efendi Hipodrom'unda Elit Tayların Satışı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Veli Efendi Hipodrom'unda Elit Tayların Satışı Yapıldı

Veli Efendi Hipodrom\'unda Elit Tayların Satışı Yapıldı

​TİGEM'e bağlı Anadolu, Karacabey, Sultansuyu yetiştirmesi tayların bu yılki yedinci ve son satışı 24 Ekim 2013 Perşembe günü İstanbul Veli Efendi Hipodrom'unda yapıldı.

25.10.2013 22:39

Osmanlıdan miras kalan ve halen yaşatılan yegane kaynaklardan birisi olan Safkan Arap atı yetiştiriciliği ve ıslah çalışmalarını yürüttüğümüz Karacabey, Sultansuyu ve Anadolu Tarım İşletmelerimizde yetiştirilen birinci sınıf koşu tayı satışlarımızın yapıldığı dört müzayede Karacabey İşletmesinde, üç kez satışa arz edilen Safkan Elit Arap Tay satışları ise İstanbul Veli Efendi Hipodromunda gerçekleştirildi.

Karacabey Tarım İşletmesi yetiştirmesi Safkan Elit Arap Tayı satışlarında, ortalama 240.000 TL ile toplam 3.830.000 TL gelir elde edildi.

Camianın büyük ilgi gösterdiği ve toplam 16 safkan elit tayın alıcı bulduğu açık arttırmada 'Veysel' isimli tay 390.000 TL ile en yüksek fiyata alıcı bulan tay oldu.

Satılan tayların sahiplerine başarı getirmesi temennisi ile gerçekleştirilen bu son satış TİGEM'in 2013 yılı en iyi satışı olarak gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Veli Efendi Hipodrom'unda Elit Tayların Satışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement